Keresés
Close this search box.

Saját rendezvényeink

Ön is szavazhat, ki legyen az Év Agrárembere közönségdíjasa!

Az Év Agrárembere kitüntető díj versenyében a szakértő zsűri személyes meghallgatás után kiválasztotta a kategóriagyőzteseket. Hogy ki lesz közülük a közönségdíjas, Ön is eldöntheti!  

Az Agrotrend Csoport immár 10. alkalommal rendezi meg az Év Agrárembere kitüntető díját, melynek kategóriagyőzteseit december 14-15-én a szakértő zsűri kiválasztotta.

Az Év Agrárembere verseny egyik különlegessége, hogy a kategóriagyőztesek közül az, aki elnyeri a közönség tetszését, az lehet az Év Agrárembere közönségdíjasa. A közönség szavazatait február 1-ig lehet leadni a https://azevagrarembere.hu/kozonsegszavazas/ oldalon. Ezáltal minden érdeklődőnek lehetősége nyílik arra, hogy kifejezze támogatását és részt vegyen az Év Agrárembere kiválasztásában.

Az Agrotrend Csoport célja az elismeréssel, hogy méltassa és megünnepelje azokat a szakembereket, akik kiemelkedő hozzájárulást tettek a mezőgazdaság területén. A díj nem csupán egyéni teljesítményt, hanem az egész agrárszektort is ünnepli, hiszen a sikerek mögött gyakran egy egész közösség áll.

Legyen részese Ön is ennek az ünnepnek, és szavazzon az Év Agrárembere díjra!

Az Év Agrárembere Díj azt a célt szolgálja, hogy olyan gazdálkodókat, agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Az Agrotrend Csoport Az Év Agrárembere Kitüntető Díjjal azokat a gazdálkodókat tünteti ki, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért; de a díj célja a mezőgazdaságban tevékenykedők közéleti munkájának, társadalmi felelősségvállalásának, elismerése, kiemelése az egész társadalom előtt.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés