Keresés
Close this search box.

profimagazin

Technika

Szálastakarmány betakarí­tó-kezelő, erdészeti és terület-karbantartó gépek az Agrowolf Kft.-nél

Az Agrowolf Kft. 1991-es alapítása óta törekszik arra, hogy magas műszaki és technológiai színvonalú gépeket kínáljon a magyarországi gazdálkodók számára. Cégünk kizárólagos képviselője több, professzionális minőséget gyártó európai cégnek.

ELHO – Finnország

 

A finnországi Oy ELHO Ab cég, évtizedek óta meghatározó szereplő a szálastakarmány-betakarító, és a terület-karbantartó gépek gyártói között. Gépeiket szélsőséges, skandináv körülmények közötti használatra tervezik.

 

 

Az ELHO minden műszaki fejlesztése a gépek maximális hatékonyságát, egyszerű kezelhetőségét és üzembiztosságát, valamint a lehető legtisztább takarmány létrehozását szolgálja. Ezek a gépek egyértelműen előnyös választást jelenthetnek a betakarítást/karbantartást közepes és nagy területen vagy bérmunkában végzőknek, akiknél kiemelt szempontok a nagy munkateljesítmény, a megbízható mű­ködés, a minimális szervizigény, és természetesen a kiváló minőségű takarmány.

 

Az ELHO által gyártott gépcsoportok: tárcsás kaszák, rendképzők/rendforgatók, bálacsomagolók, bálabontók, silózógépek, láncos vagy kalapácskéses rézsűzúzók, valamint kőgyűjtő gépek.

 

IGLAND a.s – Norvégia

 

Az IGLAND 1967-es alapítása óta gyártja kiváló minőségű erdészeti gépeit, egyéni vagy professzionális felhasználási célokra.

 

Egy- vagy kétdobos erdészeti csörlők: robusztus kialakítású csörlők traktorok 3-pontjára csatlakoztatható kivitelekben, mechanikus, elektrohidraulikus vagy rádióvezérlésekkel.

 

 

Az IGLAND 6,0–10,5 tonna szállítási kapacitásokkal gyártja erdészeti közelítőit, rakodóval vagy önállóan Az IGLAND közelítők hidraulikus Boogie futómű-kormányzással szereltek, mely kiváló manőverezési képességet biztosít.

 

Az Agrowolf Kft., erdészeti gépei mellett IGLAND termékeket, kiegészítőket is forgalmaz: sodronyokat, chokereket, csúszkákat, horgokat, csigákat, kötélvezetőket.

 

FRONTONI rézsűzúzók – Olaszország

 

Az olaszországi FRONTONI gyár kizárólag különféle konstrukciójú szárzúzók, rézsűzúzók gyártására specializálódott. A gyártó 20–250 LE teljesítményű traktorokhoz gyártja gépeit 1,75–10,5 m zúzófej-kihelyezési lehetőségekkel.

 

 

Termékeivel egyaránt megoldhatók a kisebb zöldterületek, útszélek, földszélek, csatornák de akár professzionális szinten öntözőcsatornák, gátak karbantartása is.

 

TRACLIFT homlokrakodók – Cseh Köztársaság

 

A Traclift homlokrakodók gyártója, a cseh Humpolecke Strojirny a.s 1975 óta gyártja rakodóit. A cég a 2000-es évek eleje óta kizárólag homlokrakodókat gyárt, Traclift márkanéven. Ezek a gépek egyaránt alkalmasak kisebb telepek időszakos munkáihoz és na­gyobb állattartó telepek folyamatos munkavégzéséhez is.

 

 

AGROWOLF Kft.

8291, Nagyvázsony, Vásár-tér u. 13.
5000, Szolnok, Thököly út 90.

Tel.: 20/333-3444

email: agrowolf@invitel.hu

 

 

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés