Keresés
Close this search box.

Gépesítés

Technika

Ön tudta? Íme 3+2 érdekesség a Köckerlingről

A KITE Zrt. által forgalmazott német Köckerling talajművelőknek és vetőgépeknek stratégiai fontosságú szerepük van a KITE által javasolt technológiai géprendszerben. Most íme 3+2 érdekesség a Köckerling kapcsán, amiről csak kevesen tudnak.

1. 67 évnyi tapasztalat és innováció német precizitással fűszerezve

A Köckerling sikertörténete 1955-ben indult, amikor is a Köckerling fivérek, Heinrich és Friedrich elkezdték a mezőgazdasági eszközök gyártását a Kelet- vesztfáliai Verl-ben, Németországban. Így minden egyes új Köckerling munkagépben ott rejlik 67 évnyi fejlesztés, tapasztalat és innováció!


 

2. KITE + Köckerling= 9 év töretlen együttműködés

A KITE Zrt. és a Köckerling kapcsolata immáron 9 évre tekint vissza. Azóta több száz új Köckerling munkagép és vetőgép talált gazdára hazánkban. A sikeres együttműködésnek köszönhetően 2021. júliusától a KITE Zrt. vált az egyedüli hivatalos új Köckerling gépek forgalmazójává Magyarországon!


 

3. Széles Köckerling portfólió

Jelenleg a portfólióban nagy népszerűségnek örvendenek a talajművelő gépek (Köckerling Vector szántóföldi nehéz kultivátor, Köckerling Rebell rövidtárcsák, Köckerling Allrounder magágykészítők), a sűrűsoros vetőgépek (Köckerling Vitu és Ultima) és az innovatív, több funkciót is betöltő iker tartályrendszerrel rendelkező Köckerling Boxer munkagépek.


 

3+2: Köckerling gépek szakértőink szemével

Tekintse meg a hazánkban igen kedvelt két Köckerling gép legfontosabb előnyeit, tulajdonságait bemutató videóját szakértő kollégáink segítségével.

Köckerling VITU sűrűsoros vetőgép
https://www.youtube.com/watch?v=pX1gITIFJvc&t=23s

Köckerling Allrounder Profiline talajművelő
https://www.youtube.com/watch?v=DgZVq5kvqno&t=164s

 Aktuális Köckerling kedvezményekért, készleten lévő gépekért keresse KITE gépértékesítőjét!

www.kite.hu

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés