Keresés
Close this search box.

Gépesítés

A Väderstad bemutatja az 50/80 mm-es Marathon Edge kopóhegyet

A Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója bemutatja az új Marathon Edge 50/80 mm-es kopóhegyet. Formájának köszönhetően a Marathon Edge, kiváló talajbahatoló képességgel rendelkezik, mindemellett jelentősen hosszabb élettartamot biztosít.

Forrás: Väderstad

A Väderstad három fő kopóhegy-kategóriát ajánl a Väderstad kultivátorcsaládok esetében. Ezek a kiváló minőségű Standard, a hosszú élettartamú Marathon, valamint a megerősített Marathon Edge kopóhegyek csoportja.

– A Marathon Edge kopóhegy a Marathon kopóhegyekhez képest kevésbé vastag. Ez javítja a talajbahatoló képességet, ami viszont kedvezően befolyásolja a mélységtartást nehéz körülmények között. Ezért a Marathon Edge kopóhegy az elsődleges választás a Swift 400-870-es kultivátoron használt vibráló kapákhoz, mondja Magnus Samuelsson, a Väderstad koncepciófejlesztője.

Forrás: Väderstad

Idén a Väderstad bemutatja a Marathon Edge termékcsalád egy új kopóhegyét, az 50/80 mm-es Marathon Edge-et.

– Az új 50/80 mm-es Marathon Edge keskenyebb hegyet kínál, mint a jelenlegi 80 mm-es Marathon Edge, és ezért mélyebbre is képes hatolni, változatlan vonóerőigény mellett. Kötött talajon, nehéz körülmények között is jobb a talajbahatoló képessége, valamint a vékonyabb alsó része csökkenti a rögképzésre való hajlamot.

Az új 50/80 mm-es Marathon Edge kopóhegy 2024 májusától lesz kapható, mint eredeti Väderstad alkatrész.

A vállalatról:

A Väderstad innovatív, nagy hatékonyságú munkagépekkel és technológiával látja el a modern mezőgazdaságot. A mindennapi munkafolyamatok egyszerűbbé tételével javítható a gazdálkodás eredménye, így kíván a vállalat piacvezető szerepet elérni a talajművelés és a vetéstechnológia terén. A jelenleg 40 országban aktív, családi tulajdonban lévő vállalat központja a svédországi Väderstadban található. 2023-ban a vállalatnál 2200 munkavállaló dolgozott, éves árbevétele pedig 610 millió eurót ért el.

 

További információért kérjük, forduljon hozzánk:


Vilhelm Ektander

Product Marketing Manager
Väderstad
+46 142 820 45
vilhelm.ektander@vaderstad.com

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés