Keresés
Close this search box.

Hírek

Vadgazdálkodási konferenciát rendez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a FeHoVa kiállításon

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a korábbi évekhez hasonlóan – együttműködésben az Agrárminisztériummal és az Országos Magyar Vadászkamarával – vadgazdálkodási konferenciát rendez a FeHoVa kiállítás nyitónapján, február 8-án. „A vadgazdálkodás aktuális kérdései” című rendezvényen a nagyvadállomány alakulásával kapcsolatos tények és tévhitek lesznek a középpontban.

A február 8-i rendezvényen Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár, Dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) elnöke és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke mond köszöntőt.

A nagyvadlétszám növekedése: múlt és jelen számokban címmel Prof. Dr. Csányi Sándor egyetemi tanár, a MATE VTI Vadbiológiai és Vadgazdálkodási Tanszékének vezetője tart előadást. Kovács Ferenc, az Agrárminisztérium Vadgazdálkodási Főosztályának vezetője az Országos Vadgazdálkodási Tanács működéséről számol be. Győrffy Balázs a NAK vadkárkezelési stratégiáját ismerteti. Jámbor László előadásának címe: Vadkár, ahogy az OMVK látja.

Forrás: https://pxhere.com/

Az előadásokat fórum követi, melyen az előadók válaszolnak a helyszínen feltett kérdésekre. A programot Luzsi József, a NAK Vidékfejlesztésért felelős országos alelnökének összefoglalója zárja.

A konferencia február 8-án 14 órakor kezdődik, a FEHOVA – Fegyver, Horgászat, Vadászat nemzetközi kiállítás keretében, helyszíne az A pavilon, A1 galéria, konferenciaterem lesz.

A Hungexpo, illetve a FeHoVa Kiállítás területére érvényes belépőjeggyel lehet csak belépni. A konferencián való részvétel ezen felül nem jár plusz költséggel,
de regisztrációhoz kötött.

Részletes program és regisztráció:

https://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/erdogazdalkodas/106743-vadgazdalkodasi-konferencia-a-fehova-kiallitason

Agrotrend / NAK

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés