Keresés
Close this search box.

Hírek

Idén is Érték- és Minőség Nagydíjas a Nádudvari

Idén újra ünnepelhet a Nádudvari márka, hiszen ismét az Érték és Minőség Nagydíjasok között szerepelhet! Ma, a Parlament Kupola termében került sor a díjak átadására, ahol 2 termékcsaládjuk is elnyerte ezt a kimagasló elismerést, a Nádudvari réteges krémjoghurt termékcsalád és a Chef Exclusive reggeliző termékcsalád.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A Nádudvari réteges krémjoghurt család gyártása során felhasznált tej 100%-ban magyar; nagy része saját telephelyeikről, a Hortobágy környékéről érkezik, mely egyedi, kiváló minőségű alapanyagként biztosítja a tejtermékek, így a réteges krémjoghurt magas és állandó minőségét. A termék, mely bevezetése után azonnal közönségkedvenc lett, háromféle ízben érhető el: áfonyás, kajszibarackos és erdei gyümölcsös.

A Nádudvari Chef Exclusive „reggeliző termékcsalád” – a debrecziner, a virsli és a nürnbergi kolbász – a régi jól bevált és kedvelt receptúrák alapján készülnek, a könnyebb és praktikusabb felhasználás érdekében azonban hámozottan kerülnek a csomagolásba. Nem véletlenül nyerték el a fogyasztók tetszését: a termékek a szállodai reggelik élményét varázsolják az asztalra, a nyaralások hangulatát idézve. A termékek kifejlesztésénél figyelembe vették a fogyasztói elvárásokat: mindhárom termék laktóz- és gluténmentes.

Mint minden Nádudvari tejtermék – 100%-ban magyar tej felhasználásával készül, bevezetése után szinte azonnal közönségkedvenc lett. A 3 féle ízben elérhető réteges gyümölcsjoghurtok közül a kajszibarackos a finoman édes ízt kedvelők számára érdekesebb, az áfonyával készült joghurtunkat az enyhén savanykás, tipikus áfonya ízt kedvelők preferálják. Az erdei gyümölcsökkel készült réteges krémjoghurt vegyesen tartalmaz édesebb és kicsit savanykásabb gyümölcsöket, mint a földieper, vagy a ribizli. Nádudvari joghurtjai igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor. A Nádudvari joghurt felhasználásával készült réteges joghurtcsalád igazán kihagyhatatlan, ha egy tökéletes desszertre vágyunk.

agrotrend.hu / Nádudvari

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés