Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Események

Hírek

Hírlevél

Hagyományteremtő Rendezvény a Burgonya Szövetség Szervezésében

A HUNGEXPO épületében került megrendezésre a Burgonya Szövetség hagyományteremtő rendezvénye, mely a magyar burgonya termesztés és fogyasztás jövőjére fókuszált. Az esemény keretében az Agrotrend Csoport három részes videós sorozatban számol be a rendezvény főbb előadásairól, melyek szakértők tolmácsolásában mutatják be a burgonya ágazat jelenét és jövőjét.

Az első részben Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára és miniszterhelyettese tartott előadást „A magyar burgonya jelenéről és kilátásairól”. Előadásában kitért a magyar burgonya termesztés aktuális helyzetére, a legújabb fejlesztésekre és az ágazatban rejlő lehetőségekre.

Forrás: pixabay.com

A második részben Kecskés Gábor, az OBTT elnöke beszél a „Nemzetközi és magyar burgonya körképről”, ahol nemzetközi kitekintést ad a burgonya piacról, valamint összehasonlítja a magyarországi helyzettel.

A sorozat harmadik részében pedig Turcsán Tünde, a Gfk FMCG üzletág igazgatója ismerteti a burgonya fogyasztási trendjeit. Előadásában bemutatja, hogyan változtak a fogyasztói szokások az utóbbi években, és milyen irányba tartanak ezek a trendek a jövőben.

Ne hagyják ki az Agrotrend Csoport videós sorozatának egyetlen részét sem, hogy átfogó képet kapjanak a magyar burgonya ágazat helyzetéről és kilátásairól!

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés