Keresés
Close this search box.

Agrármanager

Örömmel mutatom be az Agrármanager Magazint!

Az AGROTREND Csoport a magyar agrármédia sok szempontból vezető szereplője Az Év Agrárembere  és a Magyarország Legszebb Birtoka nagydíjaival, weboldalaival és nyomtatott magazinjával, a Profi Magazinnal.

Az említett és más egyéb díjakkal, online vagy offline kiadványainkkal nem csak értékes, hanem egyedi termékeket hoztunk létre. És itt egy újabb a sorban… Örömmel mutatom be önöknek az Agrármanager Magazint! Média megjelenéseink a kezdetek óta az agrárhírek mellett azokra a személyekre koncentrálnak, akik az agrárvilágban dolgoznak, akiknek az élelmiszert, a mezőgazdasági és agráripari termékeket köszönhetjük. Cégvezetőket, döntéshozókat, tervezőket és végrehajtókat, oktatókat és kutatókat, az agrártársadalom kulcsszereplőit szólaltatjuk meg. Új magazinunk évente legalább hatszor megjelenő prémium üzleti magazin. A lap a hagyományoktól eltérően főként online jelenik meg, s eléréséhez nem szükséges más, mint egy egyszerű regisztráció az agrotrend.hu weboldalon. A regisztráció mindössze egy percet vesz igénybe, egy érvényes email és ahhoz tartozó jelszó szükséges hozzá.

Azt reméljük, hogy ezzel a csúcs minőségű, tartalomban és küllemben is prémium kiadvánnyal ismét különlegest alkottunk, hogy az agrárvilág szereplőit jobban megismerhesse az agrártársadalom!

Hamvas Atanáz
főszerkesztő

A cikk az Agrármanager Magazin 2024. májusi, lapozható számában olvasható

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés