Partnereink eseményei

Biztosítsa be a helyét Debrecenben az Agrár Stresszkezelés Napján!

A Magro.hu izgalmas szakmai programmal tartja meg idén is rendezvényét, a Stresszkezelés a mezőgazdaságban, Növény-Állat-Gazda Konferenciát és Kiállítást, amelyre szeretettel vár minden gazdálkodót 2024. február 15-én Debrecenben. A Magro.hu azt ígéri, hogy megmutatja, nem csak több milliós beruházásokkal lehet ma hatékonyan termelni, hanem van ennek más, stresszmentesebb módja is. 3 szekció, 36 szakmai előadás, beszélgetések, kapcsolatépítés és nyereményjátékok fűszerezik a szakmai programot, amelyen az agrárium kiválóságai és új szereplők is megmutatkoznak.

A debreceni szakmai konferencián 36 kiváló szakember mutatja be 1 nap alatt a legújabb fejlesztéseket és tippeket a talajelőkészítésétől, a vetőmagok-, a növényvédő szerek-, a műtrágyák helyes kiválasztásán át a betakarításig. Az állattenyésztőknek a takarmányozás, a toxinkérdés, alternatív fehérjeforrások lesznek pl. a főbb témái, valamint a gazdálkodást segítő, menedzseri feladatok is szóba kerülnek. Az előadók mind arra keresik és adják meg a választ, hogy tényleg csak több milliós beruházásokkal lehet-e ma hatékonyabban termelni vagy van ennek más módja is? Melyek azok a stresszmentes lehetőségek, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kell, és amelyek hozzásegítenek a nagyobb terméshez és profithoz. Az előadók bebizonyítják, hogy mindenkinek lehet újat mondani, és hogy nem többet kell dolgozni, hanem másképpen; és más megközelítésben!

Helyszín és időpont:

2024. február 15., Debreceni Egyetem MÉK

Főszervező: Magro.hu mezőgazdasági piactér

Részletes program és regisztráció: https://www.magro.hu/konferencia/

A képek a Magro.hu előző konferenciáin készültek

Akik elfogadták a felkérést az előadásra és kiállításra:

Növényes szekció: Dr. Hoffmann Péter – BASF Hungária Kft.; Hadászi László – KITE Zrt.; Mező Sándor – Multiva Magyarország Kft.; Barabás Zsolt – Horsch Maschinen GmbH; Berecz Sándor – Calmit Hungária Kft.; Csigó György Tamás – SENCROP; Dr. Szűcs Péter – Limagrain Hungária Kft.; Prof. Dr. Nagy János – Debreceni Egyetem; Fenyődi Andrea és Szemerits Balázs – RAGT Vetőmag Kft.; Kürthy-Molnár Zoltán – TIMAC AGRO Hungária Kft.; Hanzel Tamás – Natur Agro Hungária Kft.; Dr. Kakuszi-Széles Adrienn – Debreceni Egyetem, Németh István – Magro.hu; Rácz Tibor – FMC-Agro Hungary Kft.; Szabó István – Pro-Feed Kft.; Rácz István – Corteva Agriscience; Fotyék Tibor – Polyext Kft.; Lőwi Barna – Austro Diesel GmbH

Állatos és Gazdálkodói szekció: Tóth Péter és Marosi Sándor UBM Feed Zrt., Alpár Botond – Agrofeed Kft.; Sándor Gergő – Pro-Feed Kft.; Dr. Fábián János – NEOCONS Zrt.; Gustavo Lopez-Moreno – Boehringer Ingelheim; Bódis Zoltán – Limagrain Hungária Kft.; Sojnóczki István – KITE Zrt.; Sipos Boglárka, MBH Bank ; Takács Tamás – Noack Magyarország Kft.; Hegedűs Attila – Bauer Hungária Kft.; Székely András – Riska – Sysko Kft.; Dr. Jakab Gábor – Vitamed Pharma Kft.; Percze Rajmond – Agroloop Hungary Kft.; Detre Miklós – Magyar Államkincstár; Bordás Imre – Generali Biztosító Zrt.; Párkányi Gábor – MertControl Hungary Kft.; Okner Péter, AgroVIR Kft.; Bálint Béla – Viterra Hungary Kft.

Miért érdemes részt venni az eseményen minden növénytermesztőnek és állattenyésztőnek?

A rendezvény azokat a lehetőségeket, innovációkat mutatja meg a teljes termesztési ciklusban és az állattartásban, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie érdemes, hogy hatékonyságban utolérjék a Nyugatot. Aki fogékony az új, ismeretlen technológiákra is, csökkenten tudja a növényeket és az állatokat érő stresszt, s ezáltal gazdaságosabban, fenntarthatóbban tud gazdálkodni.

A hallott gyakorlati tanácsokat és az információkat a gazdálkodók már tavasszal alkalmazhatják, hogy 2024-ban még eredményesebben gazdálkodhassanak.

Részletes program és jelentkezés a konferencia oldalán:

https://www.magro.hu/konferencia/

A debreceni rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara akkreditálta, és a részvétel szekciónként 4-2-2 kreditpontot ér a szaktanácsadók számára.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés