Gépesítés

Hardi Alpha TITANIUM – Intelligens kapacitás

A HARDI büszkén mutatja be legújabb fejlesztését, az Alpha TITANIUM önjáró permetezőgépet, melynek világpremierjét a 2023-as Agritechnica kiállításon tartotta. Az Alpha TITANIUM egy teljesen új generációt képvisel a permetezéstechnológiában, továbbfejlesztve a korábbi Alpha EVO modellt, és számos innovatív megoldást kínálva a mezőgazdasági termelés hatékonyságának növelésére.

Az Alpha TITANIUM megjelenése is igazodik az új trendekhez: az újratervezett motorháztető nemcsak vonzóbbá teszi, de funkcionális előnyöket is nyújt. Az új design részeként bevezetett munkalámpák segítik az éjszakai munkavégzést, növelve ezzel a gép hatékonyságát és a munkavégzési időt.

A gép modern és stílusos megjelenését az új színválasztás teszi teljessé. A szürke színt választották a szórókeretekre, amelyek az AEON permetezőgép stílusos trendjét követik.

A felhasználók kényelmét és a gép karbantartását is szem előtt tartva, az Alpha TITANIUM tervezése során a könnyebb hozzáférésre helyezték a hangsúlyt. A fejlesztések között szerepel a könnyebb szűrőhöz való hozzáférés, ami gyorsabb és hatékonyabb karbantartást tesz lehetővé.

Az Alpha TITANIUM további innovációja a TurboFiller vegyszerbekeverő rendszer, amely hidraulikusan állítható magassággal rendelkezik, optimalizálva a vegyszerkeverési folyamatot, és egyszerűvé téve a működést a gazdálkodók számára.

A FluidBox, amely a folyadékrendszert vezérli, most egy tömített, lezárt fedél alatt található, növelve ezzel az ellenálló képességet és biztonságot. A munkaterület fedele továbbá beépített világítással is rendelkezik, javítva a láthatóságot alacsony fényviszonyok mellett.

Az integrált létra kényelmes és biztonságos hozzáférést biztosít a gép üzemanyagtartályához, növelve ezzel a hatékonyságot és csökkentve az állásidőt. A kerékkövető sárvédők kiváló védelmet nyújtanak a környezeti elemek ellen, tovább növelve a gép tartósságát és élettartamát.

Az Alpha TITANIUM modell két változatban érhető el, 4100 és 5200 literes tartállyal, ezáltal megfelelve a különböző méretű gazdaságok igényeinek. A gép 175 centiméteres tiszta hasmagassága lehetővé teszi a permetezőgép hatékony működését minden szántóföldi kultúra növényvédelménél.

Az opciós FloatRide légrugós felfüggesztés kiváló stabilitást és kényelmet biztosít a permetezőgép számára változatos terepen, emellett a technológia a precíz és hatékony permetezést támogatja, és kényelmes munkakörnyezetet teremt a gép vezetője számára is.

A Hardi Alpha TITANIUM két kiváló szórókeretrendszerrel rendelkezik, amelyek biztosítják a precíz növényvédelmet és a hatékony munkavégzést. A TwinForce szórókeret légrásegítéses technológiája csökkenti az elsodródást és jelentős víz- és növényvédőszer-megtakarítást eredményez, növelve ezzel a permetezés hatékonyságát és költséghatékonyságát.

A DeltaForce szórókeret 24-39 méteres munkaszélességgel rendelkezik, és az alacsony tömegközéppontnak köszönhetően kiváló stabilitást biztosít, miközben könnyen testre szabható és karbantartható.

A gép további előnyt nyújt a PrimeFlow rendszerrel, ami lehetővé teszi a folyadék eloszlását a szórókeretben még a permetezés előtt, ezáltal maximalizálva a permetezés hatékonyságát.

Az AutoTerrain rendszer automatikusan szabályozza a szórókeret magasságát és dőlését, biztosítva a kiváló stabilitást és irányíthatóságot a különböző terepviszonyok között.

A gép intelligens funkciói, mint az AutoFill, AutoAgitation és AutoWash, segítenek egyszerűsíteni és pontosítani a permetezési folyamatot, minimalizálva ezzel a felhasználói beavatkozás szükségességét.

A Hardi Alpha TITANIUM a legkorszerűbb technológiát kínálja a permetezési munkákhoz, integrálva az ISOBUS vezérlést és az XTEND technológiát, amely egyszerűsíti a felhasználói felületet és maximalizálja a gép teljesítményét.

 

Bővebb információ

 

Forgalmazóink:

 

 

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook