Gépesítés

Technika

Fliegl Nyílt Nap

Egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Fliegl Abda Kft. sikertörténete. Jubileumi évet, vagyis 30. születésnapját ünnepli a gépgyártó, aminek alkalmából nyílt napot szervez hazai telephelyén.

Önt is érdekli, hogy hol és milyen folyamatokkal készülnek a Fliegl pótkocsik? Szívesen töltene egy rendkívüli napot kollégáival, családjával? Akkor olvasson tovább és regisztráljon a Fliegl Abda Kft. Nyílt napjára!

2023. május 13-án egy szakmai és közösségi programokkal színesített Nyílt napra invitálják a mezőgazdaság és logisztika iránt érdeklődőket a Fliegl abdai telephelyére. Az esemény célja, hogy bárki betekintést nyerhessen a magyar gépgyártás modern technológiájába és az agrárlogisztika fejlődésébe.

De mire is számíthatnak pontosan a Nyílt napra látogatók?

Természetesen az idei rendezvényen sem lesz hiány hasznos információkkal ellátott gyakorlati gépbemutatóból. Élőben, működés közben tekinthetik meg a gépkapcsolatokat, ahogy a kiállításokon arra nincs lehetőség. Speciális gépeket és adaptereket is bemutatnak a nagyközönségnek, például a 2022-es AGROmashEXPO termékfejlesztési versenyén különdíjat kapott láncos-tárcsás boronát, különböző kijuttató adapterekkel ellátott tartálykocsikat, hígtrágyaszeparátort és további számos érdekességet. A gépgyártócég portfóliója rendkívül széles, szinte minden, a mezőgazdasági tevékenységgel összefüggő szállítási, átrakási és kijuttatási feladatra gyárt többféle méretben, illetve kialakításban pótkocsikat és azokhoz illeszthető kiegészítő felszereléseket. A gyakorlati gépbemutató és gépkiállítás során a legtöbb Fliegl termékkel Ön is találkozhat!

További izgalmas programlehetőség a vezetett, teljeskörű gyárlátogatás, ahol mindenki betekinthet a kulisszák mögé és megismerheti a gyártási folyamatokat, hogyan készülnek a Fliegl járművek. Saját szemükkel láthatják, hogyan lesz a lemeztáblából kész pótkocsi!

 

Pillanatképek a korábbi, 2019-es Fliegl Nyílt Napról

A Fliegl csapata nem csak a szakmabeli érdeklődőkre gondol. Számos kiegészítő program is színesíti majd a napot, ahol a kicsiktől a nagyokig, minden korosztály megtalálja majd a kedvencét. Bemutatókkal, közösségi programokkal készülnek, egész napos szórakoztató aktivitásokkal, mint pl. a Gyereksziget, a Gasztrofalu vagy az Autókiállítások.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. Étel- és italjegyet biztosítanak minden regisztrált vendégüknek, amit a helyszínre érkezéskor adnak át. Kérjük, hogy segítse a Fliegl csapatának munkáját és részvételi szándékát jelezze, regisztráljon az eseményre az alábbi weboldalon:

www.fliegl.hu/fliegl30

Minden adott ahhoz, hogy egy izgalmas szombatot töltsenek el a Fliegl Abda Kft.-nél a szakma iránt érdeklődők és családtagjaik!

Látogasson el Ön is Abdára, a Fliegl Nyílt napjára 2023.05.13-án!

(X)

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés