Gépesítés

Technika

Elkészült a 10.000-ik Claas Crop Tiger rizskombájnja a Claas indiai gyárában

Ez év február végével gördült ki a Claas-nak az indiai Morindában működő gyárából, a 10.000-ik db Crop Tiger 30 Terra Trac rizskombájn, amely Indián kívül több dél-ázsiai országban (Paksztán, Dél-Korea, Tahiföld, Sri Lanka, Vietnam stb.) is népszerű.

Létrehozva:

|

A jubileumi alkalomra több ügyfelet és vendéget hívtak meg és nagyszabású ünnepség keretében adták át a dél-indiai vevõjüknek, amely Davanger helység földjein dolgozik majd. Az ünnepség szónoka és az átadás prezentálója Jan-Hendrik Mohr volt, a Claas betakarítógépek üzletág igazgatója – írja a Profi Magazin.

fotó: wikipedia

A Claas 1992. óta gyártja a CropTiger rizskombájn különbözõ fejlesztett változatait, amelynek különlegessége, hogy TAF (Tangential Axial Flow) keresztbe beépített axiálrotoros cséplõ-magleválasztó dobbal rendelkezik, amely kifejezetten a nedvesebben betakarított gabonafélék hatékony cséplésére alkalmas, de kukorica és szója betakarítására is használható.

A legújabb Crop Tiger modelt Terra Trac gumihevederes járószerkezettel szerelik fel, amely nedves talajon is biztonságos haladást biztosít a kombájnnak.

A Claas betakarítógép-gyártó üzeme 2008. óta mûködik, az észak-indiai Morinda-ban, amely Chandigork nagyváros közelében található.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook