Gépesítés

Technika

A Väderstad Proceed kettős díjat is nyert a SIMA kiállításon

A Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója, büszkén jelenti be, hogy a Proceed már két egymást követő évben nyerte el „Az év gépe” díjat, vetés kategóriában, valamint a párizsi SIMA kiállításon az innovációért ezüstérmet kapott.

Létrehozva:

|

A Proceed 2022 márciusában – az elmaradt Agritechnica 2022 kiállításhoz kapcsolódóan – megkapta a Farm Machine 2022 kitüntető díjat. A párizsi SIMA kiállításon a Proceed ismét elnyerte a Farm Machine 2023 kitüntető díjat vetés kategóriában. A mezőgazdasági magazinok újságíróiból álló nemzetközi zsűri úgy döntött, hogy a rangos díjat immáron második alkalommal a Proceed kapja.

A Proceed a SIMA kiállításon a legjobb innovációért járó ezüstérmet is elnyerte, amelyet több mint 20 francia és nemzetközi mezőgazdasági szakemberből álló zsűri ítélt oda.

– Nagyon örülünk, hogy a Proceed egyre nagyobb figyelmet és elismerést kap. Jelenleg Európa számos országában végzünk szántóföldi kísérleteket. Bár még nem oszthatjuk meg azok részleteit, lenyűgöző eredményeit, de az látható, hogy a ráfordítások csökkentése mellett is, erősebb termést eredményeznek – mondta Oskar Karlsson, a Väderstad szemenkénti vetőgépekért felelős igazgató.

A Proceed technológiai ugrást jelent a precíziós gazdálkodásban, mivel a vetőmagok teljes skáláját képes tökéletes mélységtartással vetni. A gép használata jelentős javulást eredményez a termésszintben, alkalmazkodik a különböző talajművelési rendszerekhez, továbbá csökkenti a vegyszer- és műtrágya felhasználást.

Néhány héten belül megjelenik a Väderstad új dokumentumfilm-sorozata a Proceed. A sorozatban nyomon követhetjük a Procced tesztelését, amely Európa számos helyszínén jelenleg is zajlik. Nagy izgalommal várunk mindenkit, hogy közelebbről is betekintést nyerhessenek a vetőgép fejlesztésébe. A teszteléssel, a többi termékünkhöz hasonlóan biztosítjuk a minőséget, mielőtt azok a gazdálkodókhoz kerülnének.

Kövesse a Proceed fejlődésének útját a Vaderstad.com/Proceed oldalon.

További információért kérjük, forduljon hozzánk:
Vilhelm Ektander – Product Marketing Manager
Väderstad AB | +46 142 82 045 | vilhelm.ektander@vaderstad.com

 

A vállalatról
A Väderstad innovatív, nagy hatékonyságú munkagépekkel és technológiával látja el a modern mezőgazdaságot. A mindennapi munkafolyamatok egyszerűbbé tételével javítható a gazdálkodás eredménye, így kíván a vállalat piacvezető szerepet elérni a talajművelés és a vetéstechnológia terén. A jelenleg 40 országban aktív, családi tulajdonban lévő vállalat központja a svédországi Väderstadban található. 2021-ben a vállalatnál 1900 munkavállaló dolgozott, a vállalat éves árbevétele pedig 420 millió eurót ért el.

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook