Technika

Massey Ferguson 3700 AL széria bemutató: mostantól mellső híd rugózással is elérhető

Az MF kis-univerzális traktorszériája (75-95 LE) prémium felszereltséget kínál, amely most rugózott híddal is kiegészül.

Létrehozva:

|

A traktorok hagyományos szántóföldi traktornál kisebbek, de szőlő- és ültetvény traktornál nagyobb testtel és tömeggel, illetve síkpadlós fülke-kialakítással rendelkeznek. Ahol fordulékony, univerzálisan használható és exkluzív felszereltségű traktorra van szükség, ott az MF 3700 AL kiváló választás.

A  erőről 3.4 literes, 4 hengeres motor gondoskodik, míg a hajtómű 24/12 fokozatkiosztású. A sebességváltóhoz elektromos SpeedShift (gombnyomásra fokozaton belül „Hi/Lo” fel-le sebesség) és elektro-hidraulikus irányváltó tartozik.

Az alapfelszereltség része a három hidraulika szivattyú és a nagy teljesítmény. Az első szivattyú 30 literes és a kiegészítő funkciókat látja el, a második a kormányzást/vezérlést kezeli 65 l/perc teljesítménnyel, míg a harmadik kizárólag az emelőművet működteti 30 l/perc szállítási kapacitással.  Így garantálható az állandó, megfelelő mennyiségű olajáram mindegyik funkcióhoz, az olaj soha nem „melegszik el”, a hidraulika teljesítmény munkától függetlenül állandó és biztos.

A fülkében renget extráért nem szükséges extra pénzt adnunk. A teljesség igénye nélkül alapáras a joystick kezelés, EHR, kartámlába épített kezelőszervek, klímaberendezés, légrugós vezetőülés, többfelé állítható kormányoszlop, 4 pár elektromos szelep.

Az univerzális felhasználást segíti, hogy 170 – 244 cm között állíthatjuk az össz-szélességet, illetve alacsony fülkés verzió is elérhető, amellyel az össz magasság 244 cm-re csökkenthető (alap verzió: 256 cm magas).

Az új mellső futóművet úgy alakították ki, illetve integrálták az erőgépbe, hogy a maximális stabilitás mellett, a káros lengések minimálisra csökkentésével kimagasló kényelmet nyújtson, nagy sebességnél közúton vagy igazán nehéz terepen, szántóföldi körülmények között.

A felfüggesztés szabályzását három üzemmódban végezhetjük. Automatikus módban – a kezelő beavatkozása nélkül – a kerékfelfüggesztés automatikusan az aktuális körülményeknek megfelelően kerül beállításra. Manuális módban a kezelő választja ki a traktor mellső tengelyének talajtól mért magasságát +/- 45 mm-rel, míg a blokkolt módban zárolja a legalacsonyabb pozícióban a felfüggesztést. A különböző üzemmódok között a traktorfülkében nyomógombok segítségével, elektronikus úton válthatunk, és a magasság szabályozást is hasonlóképpen állíthatjuk be.


Az új, modern mellsőhíd rugózás „nagytraktoros” kényelmet hoz az kis-univerzális szegmensbe

Részletekért érdeklődjön helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy az Austro Diesel központi számán: 0630-613-0122

agrotrend.hu / Massey Ferguson

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook