Lovász Gábor, a Master Good Kft. gazdasági igazgatója szerint ma már nem elég jó minőségű élelmiszert előállítani – a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás is alapelvárás....
Lipták János mezőgazdasági vállalkozó az utóbbi években kizárólag hibridárpát termeszt korai vetéssel és ennek köszönhető, hogy az országban szinte az elsők között kezdheti meg minden évben...
Több évtizede dolgozik a magyar sütőipar megújításán. Hisz abban, hogy a kenyér nemcsak élelmiszer, hanem érték, amely mindenkinek jár. „Az elmúlt időszakban azok a fejlesztések, azok...
Dr. Csóka György Levente, a Soproni Egyetem Erdészeti Tudományos Intézetének kutatója és vezetője, több mint 40 éve kutatja az erdők egészségi állapotát, különös figyelmet fordítva a...
2006 óta aktív tagja a magyarországi permakultúrás mozgalomnak. Alapító tagja a Magyar Permakultúra Egyesületnek, ahol 2018-tól 2023-ig gazdasági alelnök volt, 2023-tól az elnöki feladatokat látja el....
Mocz András helyettes államtitkár szerint az Év Agrárembere Gála kiváló alkalom arra, hogy elismerjük a magyar agrárium – köztük az erdőgazdálkodás – példamutató szereplőit. Hangsúlyozza: az...
1979-ben kezdte meg felsőfokú tanulmányait a Debreceni Agrártudományi Egyetemen. 1985-ben átiratkozott a Mosonmagyaróvári Agrártudományi Egyetemre, ahol 1987 tavaszán végzett. 1987 őszén folytatta tanulmányait a Debreceni Agrártudományi...