Drágulásra készülnek az édességgyártó vállalkozások, de a termelés korszerűsítésével megőrizhetik a versenyképességüket - mondta a Magyar Édességgyártók Szövetségének elnöke, a szervezet sajtótájékoztatóján Budapesten.
A nyári kánikulában gyakran halljuk, hogy nagyon fontos a folyadékpótlás és a bőrünk védelme. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy ebben a jól összeállított, zöldség-...
Egy új globális jelentés szerint évente 2,5 milliárd tonna élelmiszer kerül a szemétbe a mezőgazdaságban, körülbelül 1,2 milliárd tonnával több, mint a korábban becsült 1,3 milliárd...
Hármat is kivont a forgalomból a hatóság, mert nem jelölték az allergéneket.
Hamarosan elindul az élelmiszer-feldolgozó és borászati üzemek fejlesztésére vonatkozó pályázat benyújtási időszaka.
A Pápai Hús 2 milliárd forintból korszerűsítette üzemét, megduplázza a termelését, 100 új munkahelyet teremt. A kormány 750 millió forinttal támogatta a fejlesztést - mondta Varga...
Átadta kétmilliárd forintos beruházását a Pápai Hús Kft. Az évszázados múltú cég az elmúlt években újra fejlődő pályára állt. A most üzembe állított új gépekkel növelheti...
A vezető német élelmiszeripari szaklap rangos elismerését, a Lebensmittel Zeitung Top-Marke 2021 díjat vehette át a szalámi kategória győzteseként a PICK, ugyanis az eladásait leggyorsabban növelő...
Bárány László a Master Good tulajdonosa szerint e díj azért is nagyon jó, mert nem csupán a mezőgazdaság egy-egy szegmensére, hanem a komplex agrárium elismerésére koncentrál.
Alig akad olyan hagyományos ételünk, amibe ne használnák őrölt paprikát. A színe, az íze a legtöbb ételünkbe egész egyszerűen kell. A legtöbb külföldre került hazánkfia pont...