Aranyérmet nyert a Vászolyi Sajtmanufaktúra Balaton sajtja a Mondial du Fromage nemzetközi francia sajtversenyen, amelyet kétévente rendeznek meg, és a sajtok Bocuse d’Orjaként emlegetik – írják...
21. alkalommal rendezték meg Győrben az Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót, amely az Agrárminisztérium támogatásával, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata szervezésében jött létre....
Nem hosszabbította meg az Európai Bizottság az Ukrajnából érkező gabonára és olajos magvakra korábban bevezetett korlátozó intézkedéseket. A brüsszeli döntéssel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a...
Kutatás bizonyítja, hogy a fiatalabb korosztály szerint is elképzelhetetlen csípős íz nélkül a mindennapi étkezés. A magyarok számára elképzelhetetlen a konyha csípős íz nélkül, ráadásul a...
Az élelmiszerpazarlás csökkentésével évi több tízezer forintot lehetne megtakarítani, és mérséklődne az üvegházgázok kibocsátása is – írta cikkében a Másfélfok – Éghajlatváltozás közérthetően című szakportál. Az MTI...
Már két és fél hónapja működik az árfigyelő rendszer, amely a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szakmai együttműködésével jött létre az infláció...
Átadták a Coop bolthálózat részeként működő Mecsek Füszért több mint 3,5 milliárd forint beruházásával épült raktáráruházát Veszprémben – írta a kormany.hu cikkében. Az átadóünnepségen Nagy István agrárminiszter...
A POLUS Sütő Kft. Sütőüzeme 1952-ben eredetileg is kenyérgyárnak épült üzemben működik Ajkán. A központi épület eredeti formájában áll, azonban főleg az elmúlt 5 évben...
A társaság 100%-ban magyar tulajdonú, a Coop csoport tagjaként elkötelezett abban, hogy -a nagyvárosok mellett – a vidéki kistelepülések ellátását is biztosítsa napi élelmiszer és...
A jászberényi központú Co-op Star Zrt. 1999. január 29-én alakult a Dél-Pest Megyei, az Északpesti és a Jászsági Áfész integrációjából. Az integráció azóta is folyamatos,...