Fenntarthatóság

Innováció

Alacsony fogyasztás, megnövelt hatékonyság – Az RWA az OMV EcoPro Diesel kínálatával az éjszakai hidegek ellen

Az OMV EcoPro Diesel egy különleges dízelüzemanyagon alapul, az OMV HighTec teljesítménynövelő adalékának előnyeivel ötvözve. A speciális összetételnek és a magasabb adalékanyag-adagolásnak köszönhetően eltűnnek a lerakódások és a szennyeződések a befecskendezőben, így nem csak a motor lesz tisztább: alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és ezáltal jelentősen csökkentett szennyezőanyag-kibocsátást is biztosít.

Létrehozva:

|

Az RWA emiatt döntött úgy, hogy 2022 márciusától bevezeti az EcoPro Diesel üzemanyagot gázolaj kínálatába, hogy megelőzze a gépekre vonatkozó problémákat, és alacsony fogyasztást biztosítson Partnerei számára.

 

Drága javítások helyett inkább előzze meg a problémát!

Alacsony hőmérsékleten a dízelüzemanyagokból paraffin kristályok válnak ki, amelyek eltömíthetik az üzemanyag-ellátó rendszer szűrőjét, ez üzemzavarhoz vezethet.

A dízelüzemanyag további lehűlése a paraffin kristályok mennyiségének növekedésével jár, a szűrő egyre jobban eltömődik, és az úgynevezett hidegszűrhetőségi határhőmérséklet elérésekor az üzemanyag már egyáltalán nem tud átáramlani, amely – a gépjármű típusától függően – súlyos következményekkel, karbantartással járhat.

Miért az EcoPro Dízel-t válassza?

  • Alacsony fogyasztás
  • Stabil tárolhatóság
  • A munkagépek problémamentes indítása, akár hosszas leállást követően is.
  • Maximális teljesítmény

A magasabb cetánszámú üzemanyag és a nagy mennyiségben hozzáadott HighTec teljesítménynövelő adalékanyag-csomag kombinációja még hatékonyabb égést biztosít, s ezáltal optimális motorteljesítményt érhetünk el.

 

Nagyobb megbízhatóság

Mindig megbízhat az OMV EcoPro Dieselben – még extrém hidegben is, amely a speciális alapüzemanyagnak köszönhetően -20 °C-ig zavarosodásmentes (CP) marad. A csúcsminőségű komponensek pedig kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat és -35 °C- ig tartó (CFPP) teljesítményt biztosítanak.

 

Fokozott tisztítóhatás

A megnövelt tisztító adalékanyagok a már meglevő szennyeződéseket is eltávolítják a befecskendező fúvókákból. Ez a fokozott tisztítóhatás növeli a motor élettartamát, javítja az energia leadást, illetve tartósan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

 

Ezért rendeljen üzemanyagot az RWA-tól!

Partnereiknek kedvező fizetési feltételeket biztosítunk, akár 21 napos fizetési határidővel, termény-kompenzációs fizetéssel is.

Rugalmas ügyintézésünk és gyors, pontos, megbízható szállításunk segítségével tudjuk garantálni, hogy a munkanapokon délelőtt 11 óráig leadott megrendeléseiket már másnap maguknál tudhatják megrendelőink.

Ügyfeleink, az iparág és az üzletág megfelelő ismeretével, valamint az integrált üzleti modellnek köszönhetően pedig ügyfeleink mindazon tudás, tapasztalat és előny összességét élvezhetik, amelyet a két cég közösen képvisel az olajiparban és a mezőgazdaságban.

Keresse az RWA gázolaj üzletágát az alábbi elérhetőségeken:
Bothné Bodor Edit: +36 30 491 7301
edit.bodor.bothne@rwa.hu
A gázolaj üzletágunkról részletesebben pedig itt informálódhat.

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook