Fenntarthatóság

Az UBM Csoport ESG jelentése 2023/2023

Létrehozva:

|

Az UBM Csoport nagy mérföldkőhöz ért, megjelentettük a cégcsoport első ESG beszámolóját. Az agrárszektorban tevékenykedő nagyvállalatként a fenntarthatósági célok elérése kiemelt feladatunk már most is, de ez nagyon sok lépést és energiabefektetést igényel a következő években. Az ESG szemlélet segít abban, hogy tudatosan odafigyeljünk a környezetünkre, a munkavállalóinkról és helyi közösségekről gondoskodhassunk, és mindezt átlátható, felelősségteljes keretek között valósíthassuk meg.

A jelentésben átfogó képet mutatunk be cégcsoportunk tevékenységéről, működéséről, jövőképéről, valamint értékrendjéről. A környezet iránti elkötelezettségünknek megfelelően betekintést nyújtunk az energiagazdálkodásunkba, a karbon-lábnyom kibocsátásunkba, a hulladékgazdálkodásunkba és bemutatjuk a digitális megoldásainkat, valamint a kutatás-fejlesztés és minőségbiztosítás terén elért eredményeinket.

Valljuk, hogy legfontosabb értékünk a humán tőke, hiszen kitűzött vállalati céljainkat elkötelezett és ambiciózus munkavállalókkal érhetjük el. A jelentésünkben bemutatjuk a társadalom iránti felelősségvállalásunk alappilléreit, nem csupán munkatársaink, hanem az általuk képviselt családok és a helyi közösségekért tett tevékenységünket is. Nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársak képzésére, oktatására, továbbá a munkahelyi jóllét, az „UBM-család” kialakítására.

Felelős vállalatirányításunk legfőbb jellemzőjeként a cégcsoport irányítását, az etikus működésünket, valamint felelős kockázatkezelésünket mutatjuk be. Célunk, hogy az ESG szemlélet beépüljön a mindennapokba, a fenntarthatóság, mint működési és gondolkodási irány jelen legyen a vállalat tevékenységében. A zöld-finanszírozási keretrendszerünk kidolgozás alatt áll, amely segítségével tovább erősítjük fenntarthatósági célkitűzéseinket.

Kiemelt ESG teljesítménymutatóink

Baksa Bettina
ESG-fenntarthatósági felelős

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook