Innováció

Rendezvények

AKG-ÖKO adminisztráció, Web-GN, Nitrát, Gazdálkodási napló vezetése – az ARASZ a megoldás!

Az adminisztrációs terhek most fognak igazán jelentkezni mindenkinél. Gazdálkodási napló vezetésére szinte mindenki kötelezett, a WEB-GN és Nitrát adatszolgáltatás is nagyon sok gazdálkodót érint. Miért dolgozna ugyanazokkal az adatokkal háromszor négyszer? Miért ne használna egy profi több ezer gazdálkodási napló esetében már bizonyított rendszert? Az adatok gyors egyszerű rögzítésére, kezelésére az ARASZ a megoldás!

Létrehozva:

|

Az adminisztráció, a jogszabályi változások és az azoknak való megfelelés nehéz időigényes kötelezettség. Rengeteg gazdálkodó és szaktanácsadó idejének jelentős részét is ezen adatok szabályoknak és vállalt kötelezettségeknek megfelelő rögzítése teszi ki.

Az ARASZ neve összefügg a fejlődéssel, az ARASZ agro-adminisztrációs  szoftvert használók már tudják, hogy mennyire gyorsan egyszerűen és precízen teljesíthető feladat a Gazdálkodási napló vezetése az adatok rögzítése. Tapasztalatunk és ügyfeleink visszajelzése alapján, bátran mondhatjuk, hogy az ARASZ rendszert használók, nyugodtan várhatják a határidőket, hiszen aki a gazdálkodási naplót ebben a szoftverben vezeti annak nem csak a nyomtatott napló áll majd rendelkezésre, pár kattintással kinyerheti a NITRÁT adatszolgáltatáshoz vagy éppen a WEB-GN-hez szükséges ANYK-ba benyújtandó xml fájlokat is!

Az ARASZ szinte bárkinek segítség lehet. Az egyszerű pár hektáron gazdálkodó néhány táblát adminisztrálók és a legbonyolultabb, sok-sok táblával rendelkező gazdaságok is nagyon gyorsan és precízen elkészíthetik az adatszolgáltatásokat, hiszen nem kell a táblákat kézzel bevinnünk, elég az egységes kérelem Excel-t feltölteni a rendszerbe, ami után rögtön indulhat a naplózás. Nincs bonyolult procedúra az adatok feltöltésére és egy új gazdálkodási év indítására. Szinte semmit nem kell manuálisan begépelni, nem kell a blokkazonosító változásokat figyelni, AKG-s ÖKO-s ügyfelek esetében nem kell a KET azonosítókat felvinni. Ez már önmagában több óra munkaidő-megtakarítást jelent!

Sokan még mindig papíron-kézzel, vagy táblázat kezelőben végzik naplózást. Szinte minden problémára megoldást, és egyszerűsítést jelent az ARASZ rendszer használata.

A műveleteket (agrotechnika – permetezés – trágyázás) nem kell egyesével rögzíteni, össze lehet fogni táblákat, kultúrákat, növényvédő szereket, mindezzel megkönnyítve, és jelentősen felgyorsítva a munkát. Permetezések rögzítésekor az ARASZ-ban automatikusan létrejönnek a szükséges táblákon a növényvédelmi megfigyelések.

Az ARASZ esetében nem kell (nem is lehet) modulokat vásárolni! A teljes rendszert adjuk minden ügyfelünknek! Nem kell külön program a tápanyag-gazdálkodási terv elkészítésére, ez is része a rendszernek, mint ahogy az egész szoftverre igaz, hogy a rendszer mindenki számára ugyanazt a maximumot nyújtja.

A szántóföldi kultúrákon és ültetvényes, vagy állandó kultúrákon gazdálkodóknak és nem utolsó sorban az állattartóknak nagy könnyítés lehet az ARASZ, hiszen a szarvasmarha-állomány ENAR listából történő importálásának lehetősége, sok-sok óra, nap megtakarítást eredményez a munkájukban.

Rengeteg hasznos lista és kimutatás hívható le a rendszerből az ARASZ döntés támogatást nyújt a precíziós gazdálkodás területén is és talán a legfontosabb, hogy egy adattal csak egyszer kell dolgoznunk. Jó példa egy trágyázás rögzítése, ami azonnal bekerül a folyamatos műveleti naplóba, a trágyázási naplóba, és automatikusan felkerül az összesítő lapokra! Egy adatbevitellel elkészül a web-en, a nitrát jelentés, és legenerálható a gazdálkodási napló. Az ARASZ-ban elérhető földterület nyilvántartó modulnak köszönhetően vezethető a gázolaj nyilvántartás és természetesen itt is kinyerhető az ANYK-ba beadandó xml.

Meghallgatjuk, folyamatosan követjük az ügyfeleink igényeit, ötleteit. A több év alatt kialakított komoly szakmai kapcsolat az egyik legfontosabb pillére a szolgálttásnak. Ez mindenki számára előnyös. Bíznak a szoftverünkben, és bíznak az ahhoz kapcsolódó támogatásban. Gyorsan reagálunk a feltett kérdésekre, meghallgatjuk ügyfeleink fejlesztési elképzeléseit és lehetőség szerint beillesztjük az éves fejlesztési tervünkbe.

Ki kell emelni, hogy az ARASZ szoftvert nem kell heteken át tanulni, nem kell oktatásra és továbbképzésre járni, a használata könnyen és gyorsan elsajátítható, logikus felépítése és átláthatósága miatt, illetve az állandó frissülő, rendkívül jól kezelhető dokumentációnak köszönhetően!

Az ARASZ rendszerben web-es felületen dolgozunk, nem kell rendszergazda, vagy informatikus csapat a szoftver mellé, mivel sem telepíteni, sem menteni nem kell az adatainkat!

A fent részletezett sokoldalúság, és egyszerűség mellett, a segítőkész támogató csapat is az ARASZ mellett szól!

Ha felkeltette a szoftver az érdeklődését, több információt is talál a www.arasz.hu oldalon.

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook