Hírek

Mindenki tudja, mindenki várja! Kampányárak kiállítás nélkül? Miért ne?

Első hallásra talán furcsának tűnik a Väderstad újabb hazai kampánya, ami inkább csak a nevében új, mert valójában egy sokéves, megszokott akcióról van szó, amely az elmúlt években szervesen kapcsolódott a mezőgéppiac legnagyobb rendezvényéhez, az AgrárgépShowhoz.

Amint arról már bizonyára mindenki értesült, 2021-ben elmarad a gépgyártók és forgalmazók szokásos, január utolsó napjaiban megrendezésre kerülő kiállítása, ugyanis a járványügyi helyzetre tekintettel a MEGFOSZ úgy döntött, hogy nem szervezi meg az éves seregszemlét, függetlenül attól, hogy az AGROmashExpot egy későbbi időpontban, 2021. március 3-6. között megtartják. A MEGFOSZ ugyan lehetővé teszi tagjai számára, hogy egyénileg részt vegyenek a jövő évi AGROmashExpon, viszont a március eleji időpont már kevésbé optimális a Väderstad és legtöbb partnere számára. Egy normál évjáratban ilyenkor már javában tartanak a talajmunkák, indulnak a vetések, és ne feledjük, hogy sok évvel ezelőtt pont emiatt hozták korábbra az expót.

A Väderstad október elején induló, hagyományos előszezoni akciója január végéig tart, így a kiállítás ideje alatt még kedvezményes áron érhetők el a svéd gyártó talajművelő és gabonavetőgépei. Sőt a vásárra való tekintettel kedvezőbb feltételekkel rendelhetők meg, mint mondjuk december és január hónap folyamán. Számos termelő és gazdaság ebben az időszakban szeret döntést hozni a beruházásait illetően, hiszen az év utolsó két hónapja sok esetben mozgalmas még, a megkésett munkák, a terményértékesítés, valamint az inputanyagok beszerzése elvonja a figyelmet a beruházásokról. Január végén aztán újra indul az élet, ekkorra már ismert az előző év pénzügyi eredménye, a kiállítás légköre pedig tökéletes alkalmat teremt arra, hogy munkagép beszerzésekről szülessenek döntések.

A Väderstad előszezonjának hazai megítélése sokat változott az elmúlt években, amihez hozzájárult az is, hogy a gyártó a helyi piaci igényekhez adaptálta a kampány szállítási és fizetési feltételeit. Részben ennek is köszönhető, hogy ma már az éves értékesítési volumen 60-70%-a az előszezonhoz kötődik. Október és november hónap mellett, január végén érkezik a legtöbb megrendelés a magyar leányvállalathoz, az elmúlt évben például rekordszámban, 70 munkagép megrendeléséről döntöttek a hazai gazdaságok a kiállítás négy napja alatt, valamint az azt követő két hétben. Ezért döntött úgy a magyar leányvállalat, hogy 2021-ben függetlenül a kiállítástól elérhetővé teszi a vonzó árakat mindazok számára, akik jellemzően ebben az időszakban hoznak döntést a gépberuházásokról.

A „vásári kampányban” a nagyobb kedvezmények mellett rugalmas szállítási és fizetési feltételeket is kínál a svéd gyártó, ami azt jelenti, hogy mindössze 10% előleg befizetésével juthatnak az érdeklődők talajművelő és gabonavetőgépekhez, amelyeket a vevő igényei lapján szállít be a Väderstad, legkésőbb 2021. szeptember 30-ig.

A „vásári akció” feltételei:

 

Kampányidőszak: 2021. január 25. – február 12.

Az akcióban minden Väderstad márkájú talajművelő és gabonavetőgép részt vesz.

Szállítási feltételek: A vevő kérése alapján, de nem később, mint 2021. szeptember 30.

Fizetési feltételek: 10% előleg megrendeléskor.

(A tájékoztatás nem teljes körű!)

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

 

Vaderstad Kft.

2475 Kápolnásnyék,

Összekötő út 1.

+36 22/709-000

infohu@vaderstad.com

www.vaderstad.com/hu

 

Ádám Tamás +36 20/242-02-15

Lempel László +36 20/965-47-42

Kovács Gábor +36 20/523-32-42

Fábián Péter +36 20/472-89-20

Máté Csaba +36 20/455-42-96

Tolnai Péter +36 20/237-07-70

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés