Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Hírlevél

Ma zárul a jelentkezés Rövid Ellátási Lánc szervező képzésre

A Kislépték Egyesület a TREBAG Kft-vel közösen 2024.09.28. és 2024.10.12. között rövid élelmiszer-ellátási lánc és piacszervező képzést szervez.

A képzés célja, hogy a jelenleg működő Rövid Ellátási Lánc (REL) rendszereibe betekintést nyújtson.
A képzés a piaci és mezőgazdasági folyamatok, trendek és jó példák bemutatásával segítséget nyújt a helyi élelmiszerrendszer szervezőknek, gazdáknak a gyors és hatékony szervezési módszertan elsajátításához, a termékek piacra juttatásának előmozdításához.

A képzés bevezet a stratégiai tervezés alapjaiba, a jogi szabályozások és a rövid élelmiszer-ellátási láncokhoz kapcsolódó legújabb pályázati lehetőségekbe. Továbbá ismeretet biztosít a kreatív turizmus és a gamifikáció eszköztáráról, valamint a hazai és a nemzetközi példákról.

A képzésre mezőgazdasági szereplők, gazdák, helyi termék-piacszervezők, REL tanácsadók és a téma iránt érdeklődők jelentkezését várják a szervezők.

A szervezők célja azon érdeklődők képzése, akik sikeresek szeretnének lenni a rövid élelmiszer-ellátási láncok szervezésében, és akik segíteni szeretnének a termelőknek abban, hogy termékeik piacra jussanak.

További információ IDE KATTINTVA, a jelentkezés IDE KATTINTVA érhető el.

 

Agrotrend.hu/ NAK 

szerző: Szomi Edina

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés