Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Hírlevél

Kiválasztották az Év Pezsgőjét – Az Androsics Birtok Furmintja lett a nyertes (videó)

Izgalmas pillanatokkal zárult a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által meghirdetett Év Pezsgője verseny, amelynek keretében a hazai borászatok legjobb pezsgőit díjazták. Az idei megmérettetés különösen színvonalas volt: összesen 22 minta versengett azért, hogy elnyerje az elismerést, és képviselje a hazai pezsgőkultúrát a VOSZ reprezentációs eseményein és az Év Vállalkozója díjátadón.

Az előzsűrizést követően hét pezsgő került a fókuszba, majd újrakóstolás után a zsűri kiválasztotta azt a három döntőst, akik közül végül egyetlen pezsgő lett az Év Pezsgője 2024 nyertese.

A döntősök között szerepelt a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet Pino Noir-Chardonnay Serie N49 pezsgője, a Babits Pincészet Furmint 2021 tétele, valamint az Androsics Birtok és Borterasz Furmint 2022 pezsgője.

A zsűri egyhangú döntéssel az utóbbit, az Androsics Birtok Furmint 2022 pezsgőjét választotta az Év Pezsgőjének, kiemelve, hogy a pezsgő tökéletesen ötvözi a hagyományos magyar borászat értékeit és a modern ízlésvilágot.

Gratulálunk az Androsics Birtoknak, és köszönjük a verseny összes résztvevőjének, hogy ilyen kiváló pezsgőkkel gazdagították a mezőnyt!

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés