Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

“Fókuszban a helyi” címmel rendeznek helyi termék rendezvényt Dunaharasztiban

Magyar Vidék Minősége Egyesület a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával és a Kislépték Egyesülettel közösen szakmai rendezvényt szervez Dunaharasztiban, 2024. november 13-án „A helyi termékek és szolgáltatások népszerűsítésének sikeres megvalósítása a helyi fejlesztési stratégiákban” címmel.

A rendezvény célja, hogy szakmai tapasztalatcsere és párbeszéd alakuljon ki azok között, akik fontosnak tartják a vidéki térségekben a helyi termelőket, kézműveseket és a vidék minőségét szem előtt tartó turisztikai szolgáltatókat. A rendezvény a műhelymunkák és az előadások révén betekintést nyújt az egyes hazai térségek jó gyakorlataiba, jövőbeni terveibe és teret biztosít szakmai együttműködések kibontakozásához.

A szervezetek közös célja a társadalmi összefogás és a közösségi gondolkodás ösztönzése a termelés, a feldolgozás, az értékesítés fejlődése érdekében; a vásárlói tudatosság erősítése a helyi termékek vásárlásával kapcsolatban.

Helyszín:             Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Oktatóközpont, 2330 Dunaharaszti, Boróka utca 3.

Időpont:              2024. november 13. szerda 9:00 – 16:30

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A REGISZTRÁCIÓ határideje november 11., hétfő.

A rendezvényre várjuk a helyi akciócsoportokat, vidékfejlesztőket, akik a védjegyekkel és a helyi fejlesztési stratégiák megalkotásával foglalkoznak.

Az esemény meghívója és a részletes program ITT elérhető.

 

Agrotrend.hu/ NAK

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés