Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Coop Rally 2024 – A hazai élelmiszeripar ünnepe

2024-ben immár 18. alkalommal indul útjára a Coop Rally, amely szeptember 11-12. között zajlik Kelet-Magyarország hat élelmiszeripari üzemében és a COOP Csoport két tagvállalatánál. A verseny, amely a hazai termékek fontosságát és a magyar élelmiszeripar fejlesztését hivatott népszerűsíteni, több mint 100 résztvevőt vonz, köztük kereskedelmi partnereket és a média képviselőit.

 

A Coop Rally célja, hogy bemutassa a magyar termékek versenyképességét, valamint a hazai élelmiszeripar és kereskedelem értékét. Dr. Nagy István agrárminiszter idén is a rendezvény fővédnöke, ezzel is jelezve, hogy a minőségi élelmiszerellátás a kormány fejlesztéspolitikájának egyik kiemelt prioritása.

 

forrás: pxhere

 

Hazai termékek, erős együttműködés

 

A COOP, amely közel 30 éve működik franchise alapon, üzletpolitikájában kiemelt szerepet szán a magyar élelmiszergyártókkal való szoros együttműködésnek. Ennek eredményeként a boltok polcain található termékek több mint 80%-a hazai eredetű. A Coop sajátmárkás termékeinek gyártásához szinte kizárólag magyar beszállítókat választ, így ebben a termékkörben a hazai termékek aránya meghaladja a 90%-ot.

 

Újítások és társadalmi felelősségvállalás

 

A Coop folyamatosan törekszik a termékek és szolgáltatások fejlesztésére, valamint arra, hogy üzleteiben modern, 21. századi körülményeket biztosítson a vásárlók számára. A kereskedelmi csoport számára kiemelten fontos a környezetvédelem és az energiatudatos működés, ezért egyre több üzletüket látják el napelemes technológiával, valamint modernizálják hűtő- és világítórendszereiket. A Repont program keretében több mint 610 automata várja a visszaváltható göngyölegek leadását.

 

A Coop 2006 óta működteti a Coop Rallyt, amely évről évre hozzájárul a magyar termékek forgalmának növeléséhez. Ezen kívül számos egyéb társadalmi kezdeményezést is támogat, köztük a Magyar Olimpiai Bizottságot, valamint a Coop Segély Alapítványt, amely több mint 150 millió forint értékű élelmiszerrel segítette már a rászorulókat.

 

Töretlen fejlődés

 

A Coop folyamatosan fejlődő üzletlánca az ország egyik legnagyobb kistelepülési foglalkoztatója. 2022-ben elindították a Coop Szuper Plusz boltkategóriát, amely modern vásárlási élményt biztosít a fogyasztóknak, széles termékválasztékkal és egészségtudatos kínálattal.

 

A Coop Rally nem csupán a magyar élelmiszergyártók népszerűsítésére szolgál, hanem erősíti az együttműködést és a közös gondolkodást a nehéz gazdasági helyzetben is. Az esemény és a Coop tevékenysége összességében hozzájárul ahhoz, hogy a hazai élelmiszerek szerepe tovább növekedjen a piacon.

 

Agrotrend.hu/ COOP Rally

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés