Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Az Év Agrárembere Kitüntető Díj 10. jubileumi éve

 

Az év vége közeledtével újra megrendezték Az Év Agrárembere Kitüntető Díj személyes zsűrizését, amely december 14-15-én zajlott Kiskőrösön a La’Róna Bistro és Borbárban. Ez az év igazán különleges a Díj történetében, hiszen idén ünnepli 10. születésnapját.

Az eseményre idén is jellemző volt a kimagasló agrárszakemberek jelölése, és a már megszokott 50 feletti jelöltből választotta ki a zsűri a kategóriák döntőseit. Az Év Agrárembere Kitüntető Díj immáron hagyományosnak nevezhető 2 körös zsűrizésének első szakaszában online szavazással választották ki a kategóriák legígéretesebb két döntősjelöltjét.

Fotó: Agrotrend Csoport

A második körben, december 14-15-én, Kiskőrösön került sor a személyes zsűrizésre, ahol a kategóriánkénti két jelöltet a zsűri alaposan megvizsgált. A jelölteket személyesen behívták az élő zsűrizésre, ahol lehetőségük volt bemutatni azokat az elképesztő teljesítményeket és kihívásokat, amelyekkel nap mint nap szembesülnek a mezőgazdaságban.

Fotó: Agrotrend Csoport

A kategória győztesek közül a február 9-i díjátadó gálán választják ki az Év Agráremberét.

A kedvenc kategória győztest pedig közönségszavazással lehet támogatni, a www.azevagrarembere.hu oldalon.

Idei kategória győztesek:

  • Az Év Agrárgépésze: Hári Zsolt
  • Az Év Agrárinnovátora: Teszlák Péter
  • Az Év Állattenyésztője: Húth Balázs
  • Az Év Erdőgazdálkodója: Sulyok Ferenc
  • Az Év Élelmiszeriparosa: Kovács Péter
  • Az Év Fiatal Gazdája: Göbölyös Károly
  • A Jövő Agrárszakembere: Vona Viktória
  • Az Év Kertésze: Nemes-Nagyné Vas Andrea
  • Az Év Növényvédőse: Füzi István
  • Az Év Ökológiai gazdálkodója: Dezsény Zoltán
  • Az Év Szántóföldi gazdálkodója: Kaitz Ákos

Az Év Agrárembere Kitüntető Díjat az Agrotrend Csoport alapította azzal a céllal, hogy kiemelje és elismerje azokat a gazdálkodókat és agrárszakembereket, akik valóban a gazdaság és a társadalom meghatározó alakjai. A díj olyan személyeket céloz meg, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal kiemelkednek a mezőgazdaság területén.

Az agrárközösség az Év Agrárembere Kitüntető Díjat egyre inkább elismerésként és presztízsdíjként tekinti, mely az élenjárók és példamutatók számára ad kiváló lehetőséget a közösségük előtt való elismerésre. Az esemény az idézett latin bölcsesség jegyében, hogy „Az alkotót az alkotása ajánlja,” továbbra is a mezőgazdaság iránti elkötelezettség és kiválóság szimbólumaként emelkedik ki. Az Év Agrárembere Kitüntető Díj egyre növekvő presztízsét bizonyítja, hogy az agrárium iránti szenvedély és teljesítmény és a társadalmi felelősségvállalás egyaránt fontos az elismerés elnyeréséhez.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'koikaam_mlb_menu' not found or invalid function name in /home/agrotre/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'koikaam_mlb_menu' not found or invalid function name in /home/agrotre/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324