Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

A Soil-X-Change gazdálkodói kérdőív már elérhető

Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) is része annak a nemzetközi kezdeményezésnek, amely az Európai Innovációs Partnerség (EIP) keretében törekszik megismerni és fejleszteni a fenntartható mezőgazdaságban, azonon belül is kifejezetten a talajgazdálkodásban rejlő lehetőségeket.

A Soil-X-Change projekt célja, hogy az ezen a területen érintett gazdálkodókat, szaktanácsadókat, kutatókat, politikai döntéshozókat és más piaci szereplőket összekösse. A projektben résztvevők egyik legfőbb feladata összegyűjteni, értékelni, harmonizálni és rendezni a talajmegújító gazdálkodással kapcsolatos bevált gyakorlatokat és információkat, valamint segíteni ezek széles körű megosztását.

Az AKI a felelős a Soil-X-Change projekt tagjaként azért, hogy a magyar gazdálkodók megoszthassák tapasztalataikat az alkalmazott fenntartható mezőgazdasági technológiáról és talajerő-gazdálkodásról.

Kérjük segítse munkánkat az online kérdőív kitöltésével, amely ezen a linken érhetőel. A Soil-X-Change projektről bővebben pedig ezen a honlapon keresztül olvashat. 

agrotrend.hu / Agrárközgadasági Intézet

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés