Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

A NAK falugazdász ügyfélszolgálata is jelen lesz a Bábolnai Gazdanapokon

2024. szeptember 5-7. között megrendezésre kerülő 37-ik Bábolnai Gazdanapokon, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az elmúlt évekhez hasonlóan  most is jelen van  mint szakmai partner, ahol a kiállításon túl számos érdekes program várja a résztvevőket.


A NAK Komárom-Esztergom Vármegyei Szervezete falugazdász ügyfélszolgálattal várja tagjait és a rendezvény látogatóit Gazdanapok mindhárom napján.


A rendezvény első napján, a megnyitót követően a MAGOSZ „ AZ ÚJ PÁLYÁZATOKRÓL ELSŐ KÉZBŐL!” címmel szakmai fórumot szervez, ahol számítunk megtisztelő jelenlétére.

Helyszín: Bábolnai Gazdanapok (Színházterem)

Időpont: szeptember 5., csütörtök 12:15-13:45

Program:

– Köszöntő: Jakab István MAGOSZ elnök

– Előadás az új pályázatokról: Papp Zsolt helyettes államtitkár, a MAGOSZ Ifjú Gazda Tagozatának elnöke

– Kerekasztal-beszélgetés: Papp Zsolt, Szabó Endre igazgató, Magyar Államkincstár, Göbölyös Károly szaktanácsadó, gazdálkodó, Németh Bálint szakértő, NAK, Goda János szaktanácsadó, Moderátor: Cseh Tibor András

– Kérdések-válaszok

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: regisztracio@magyarmezogazdasag.hu

 

A Magyar Mezőgazdaság Kft., mint Szervező különleges oktató programmal várja látogatóit a Gazdanapokon, mely során gyakorlati tudást szerezhet a talaj-növény rendszer működéséről. Szakemberek mutatják be a talaj pusztulását, regenerálódását és az időjárási anomáliák megoldására nemesített kukorica hibrideket.

A Magyar Talajtani Intézettel és a Pro-Feed Kft-vel közösen a Limagrain Hungária Kft. várja az érdeklődőket a “Talaj-növény rendszer: gyakorlati tudás a gazdáknak” című oktató programra a Szántóföldi területen, az LG kukorica fajtasor és Pro-Feed Talaj-növény oktató Parcellánál.

A programok időpontja:

2025. szeptember 5.

Csütörtök

13:30-14:30

2025. szeptember 6.

Péntek

11:30-12:30

13:30-14:30

2025. szeptember 7.

Szombat

11:30-12:30

13:30-14:30

Jelentkezését az ingyenes belépőjegy regisztrációval tudja megtenni az alábbi linken a PROLG2024 kód használatával

https://magyarmezogazdasag.hu/termekek/

 

A Gazdanapok további programjáról  és egyéb információkról az alábbi oldalon tájékozódhat: https://babolnai-gazdanapok.magyarmezogazdasag.hu/programok/

 

agrotrend.hu / NAK

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés