Hírek

Múzeumok Éjszakája a Mezőgazdasági Múzeumban – a legszínesebb programkínálattal

Június 20-án tüzes fények, ellenállhatatlan ízek, fantasztikus zene, varázslatos hangulat várják Budapest egyik legizgalmasabb helyszínének látogatóit a városligeti Vajdahunyadvárban!

Létrehozva:

|

Programok nappal és éjjel, az épületben és a szabad ég alatt, a tüzes ízek bűvöletében, különleges résztvevőkkel! A színpadon ezúttal a Montreux-i énekverseny győztese, Szőke Nikoletta és zenekara, a zseniális "szájherflis" Ferenczi Gyuri és a Rackajam, valamint a nagy nevettető mesemondó társaság, a Görömbő Kompánia is fellép. A tavalyi nagy siker után, idén is több tízezres látogatószámra készülünk!

Szívesen kóstolna a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje által helyben készített csülkös kenyérből, fokhagymás bobajkából? Kíváncsi az orosházi banán ízére? Nem tud ellenállni a finom chilis falatoknak és a jó bornak? Kezdje nálunk az Éjszakát!
Csak néhány címszó a fergeteges programkínálatból: lesz itt szerelmi varázslás, tűzugrás, finom muzsika, tűzzsonglőr-bemutató, Borkóstoló Akadémia, virágnyelviskola, kézműves udvar, skót dudás beltane felvonulás, csónakos vártörténeti séta, játszóház, tárlatvezetés, éjszakai gyűjteménylátogatás, vásár…

Forrás: MTI     

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook