Hírek

Idén az Axiál Kft. bajai telephelye hozta el a díjat

Az Axiál Kft. székesfehérvári telephelyének tavalyi győzelme után idén a bajai lett a Shell Service Award mezőgazdasági gép-, alkatrész- és szervizszolgáltatást nyújtó kereskedők, illetve telephelyeik közötti verseny hazai győztese.

Létrehozva:

|

Az Axiál Kft. székesfehérvári telephelyének tavalyi győzelme után idén, a bajai lett a SHELL Service Award mezőgazdasági gép, alkatrész és szervizszolgáltatást nyújtó kereskedők, illetve telephelyeik közötti verseny hazai győztese.

A SHELL Service Award versenyt 8 évvel ezelőtt, 2001-ben hívta életre a németországi AGRARTECHNIK mezőgazdasági folyóirat, a SHELL szponzori támogatásával. A verseny célja, az adott vállalkozások "gyengeségeinek" felismerése, az ezekre való figyelem felhívása és végső soron ezek javítása, kiküszöbölése.

Ahogy a verseny hazai bírája Franz-Josef Borgmann fogalmaz, "a hibák, hiányosságok egy részét az adott telephelyen dolgozók, mivel nap mint nap látják és már hozzászoktak, nem veszik észre, de egy külső szemlélő ezt könnyen észleli.

A versenyben azonban nem csak a külső látható, de a gazdálkodás üzemi eredményei is megvizsgálásra és értékelésre kerülnek, és ezek együttes mutatóinak a javítása természetesen a cél."

 A versenyben résztvevő országok, Németország, Svájc, Hollandia és Ausztria mellett, 2007-től Magyarország, majd az idei évtől új résztvevőként díjazták Szlovákiát is.

A díjak átadására, az EoruTier 2008 kiállításon került sor 2008. november 13-án, Hannoverben

Forrás: Axiál Kft.

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook