Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

2024. évi agrárágazati civil szervezetek támogatási pályázatának eredményei

Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az agráriumot népszerűsítő kiadványok és rendezvények, valamint a szervezetek nemzetközi képviseletét biztosító kapcsolatépítések száma, amelyek által a mezőgazdaságban és az agrárágazat területén tevékenykedő ágazati civil szervezetek az Agrárminisztérium által is kiemelten fontosnak tartott feladatokat tudnak átvenni, valamint kiemelt szerepet vállalni abban, hogy teljesüljenek az agrárágazati célkitűzések.

A tárca ehhez kíván hatékony segítséget nyújtani az agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázatával, amelynek köszönhetően a rendelkezésre álló 50 millió forint keretösszegből 39 civil szervezet tervezett programja valósulhat meg.

Forrás: pixabay.com

A 2024. évi pályázati felhívásra 138 szervezet nyújtotta be pályázati dokumentációját. Ennek eredményeként a 138 pályázatból 109 darab felelt meg a formai előértékelésnek. A tartalmi értékelésre befogadott pályázatok közül 39 civil szervezet részesül támogatásban. A nyertesek átlagosan egymillió-kétszáznyolcvanezer forintot kapnak a 2024. évben megvalósítandó szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához.

A pályázati döntés itt érhető el.

agrotrend.hu / Magyarország Kormánya

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés