Hírek

Tokaji törkölypálinka, barnacukorral

Egy igazi hungarikumot, a tokajit választotta kozmetikai kezelésének alapjául az egyik külföldi tulajdonban lévő budapesti luxusszálloda. A kezelés végén a sikeres eredményt egy pohár tokajival koronázzák meg.

Létrehozva:

|

Barnacukor, méz, tokaji bor – ezek az alapvető kellékek. A testradírozást úgy végzik, hogy a tokaji törkölypálinkát barnacukorral keverik össze és a testre kenik. Rövid idő után jöhet a frissítő zuhany, majd következik a gyengéd svéd masszázs meleg olajjal, és ha szükséges, egy enyhet nyújtó ízületi borogatás tokaji borpárlat felhasználásával. 
    

Az arckezelést mézes masszázs zárja. A megszépült hölgy a wellness részleg elhagyásakor egy pohár tokajival koccinthat az eredményre.
    

A leghíresebb magyar bor eme sajátos alkalmazása nagyon népszerű a szállodában, amely egyébként a magyar borokból – köztük a tokajiból – több száz félét kínál a külföldi vendégeknek.
 

Amint Greg Kocsis, azaz Kocsis Gergő, a szálloda éttermi igazgatója  elmondta, tapasztalataik szerint az itt lakók jelentős része megkóstolja a magyar hegy levét – és nemcsak a francia, olasz, amerikai vagy chilei borokat.

Forrás :MTI

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook