Gazdálkodás

Megjelent a SAATEN-UNION tavaszi fajtakatalógusa

Segítünk alkalmazkodni a változásokhoz az eredményes gazdálkodás érdekében.

Létrehozva:

|

A szántóföldi növénytermesztés egészen új, még soha nem látott kihívásokkal szembesült az elmúlt időszakban: a piacok változékonysága, a termények nagymértékű drágulása, az inputanyagok, a működési és finanszírozási költségek jelentős emelkedése mellett a klímaváltozás is letette brutális névjegyét 2022-ben. A változások szükségessé teszik, hogy fokozzuk az alkalmazkodóképességünket, újraértékeljük gazdasági döntéseinket és folyamatainkat. Ennek érdekében valamennyi szántóföldi kultúrában nagy teljesítményű, a tápanyagot hatékonyan felhasználó, egészséges hibridekre és fajtákra, összességében eredményesebb vetésforgókra mutatkozik igény.


A tavaszi fajtakatalógus letölthető a képre kattintva

A SAATEN-UNION továbbra is követi a változásokat a nemesítési és a technológiai fejlesztéseket megcélzó munkájában. Büszkék vagyunk kukoricáinkra, melyek egyesítik magukban a kiemelkedő termésmennyiséget, a dinamikus vízleadást és a kiváló termésbiztonságot.

Lépést tartunk a napraforgó-vetőmag piacán megjelenő elvárásokkal is, ennek megfelelően portfóliónk az igények széles körét lefedi. Valamennyi gyomirtási rendszerhez kínálunk vetőmagot, választékunk a linolsavas hibridek mellett magas olajsavas hibridet is tartalmaz. Korai érésű napraforgóink biztonsággal betakaríthatók deszikkálás nélkül is.

Az alacsonyabb költségszinten elérhető nagyobb termés és termésbiztonság üzemi szinten szélesebb faj- és fajtaválasztékot kíván, aminek a jelentőségével a SAATEN-UNION tisztában van. Meggyőződésünk, hogy a széles érésidőt felölelő szójáink, a tavaszi árpa, a zab,száraz borsó vagy éppen a köztes növények nemesítésére fordított erőforrások is hozzájárulnak a változatos és egészséges, a környezetünkkel összhangban végzett növénytermesztés kialakításához.

Kínálatunkat áttekintve Ön is biztosan megtalálja azokat a fajtákat és hibrideket, melyekkel a termesztési adottságait leginkább ki tudja használni.

Blum Zoltán ügyvezető
Marsai Viktor termékfejlesztő
Varga Gábor termékfejlesztő

SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook