Gazdálkodás

Szántóföld

Koncentrált vetőmagkínálat a magyar termőföldekre nemesítve

A G-SEED vetőmagmárkát 2018-ban hozta létre az RWA cégcsoport, hogy az innovációja révén a termelők nagyobb szabadságot élvezhessenek fajtaválasztás közben, mivel a főbb gazdasági növények mellett egyéb, speciális növényfajok is szerepelnek a portfólióban mind konvencionális, mind pedig bio-növénytermesztéshez.

Létrehozva:

|

Megbízható minőség, magyar termőföldekre specializálva

 

Kukorica kínálat

Kukorica fajtáink megújult, koncentráltabb portfoliónkban a korai éréscsoporttól a késeiig lefedik partnereink igényeit. G-seed kukorica vetőmagok növényei az aszályos időszakban is stabil termést hoznak, továbbá kiemelkedő betegségtoleranciával és vízleadó képességgel rendelkeznek.

Cirok vetőmag

A Rosario egy új cirok hibrid, magas termőképességgel. Alacsony tannintartalma miatt nagyon jó takarmányértékkel rendelkezik. A cirok könnyű termeszthetősége miatt kiváló választás azon termelőknek, akik most kezdenének cirok termesztésébe.

Szója kínálat

Szója kínálatunk vetőmagjai két különböző éréscsoportba tartoznak, így a korai és középérésű vetőmagok is megjelennek portfóliónkban. A magas fehérjetartalomú és bő termésű étkezési szójáink jó elágazási hajlammal és kiváló ellenálló képességgel rendelkeznek stresszes körülményekben is. Magyarország összes termőterületére ajánljuk őket.

Olajtök kínálat

A G-seed tök vetőmaggal a termőföld készen áll arra, hogy megfeleljen partnereink elvárásainak. A márka tök vetőmagjai magas terméssel és kiváló teljesítménnyel járulnak hozzá a legmagasabb haszon eléréséhez.

 

Töltsd le az RWA Magyarország legújabb tavaszi vetőmag katalógusát, és ismerd meg kínálatukat:

www.rwa.hu

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook