Gazdálkodás

Szántóföld

Kénes-nitrogén folyékony fejtrágya

Az elmúlt hetekben sorra indulnak vissza az európai műtrágyagyárak. Az árak csökkenésnek indultak, a fejtrágyák és lombtrágyák iránti kereslet pedig, ha lassan is, de emelkedik. A legfontosabb kérdés, hogy időben (akár január közepére) leszállítható-e ilyen mennyiségű műtrágya?

Létrehozva:

|

 

Nitro-MixS 300 (NS:24-6)

A Nitro-MixS 300, magas nitrogén- és kéntartalmú (ammónium-nitrát, karbamid, szulfát és tioszulfát) folyékony fejtrágyával segíti az Önök munkáját. Hatóanyag-tartalma ideális ahhoz, hogy egy menetben pótoljunk 40–60 kg/ha mennyiségben nitrogént és 10–20 kg/ha mennyiségben ként. A Vulcan Nitro-MixS 300 magnéziumot és káliumot is tartalmaz.

 

Elég most 25%-ot befizetni

Az akció keretében elég most 25%-ot befizetni és megadni a várható lefogadás időpontját. Így Önök biztosan számíthatnak a termékre, amivel elvégezhetik a fejtrágyázást. Azoknak, akik pedig már most is képesek lefogadni és tárolni, még az idén szívesen kiszállítjuk. Csak olyan rendelést igazolunk vissza, amely mögött kézzelfogható árufedezet van, és a szállítási kapacitás is vállalható.

 

Fejtrágya és alaptrágya is

A Nitro-MixS 300 kiválóan alkalmas fejtrágyának, de vetés előtt alaptrágyaként is. Magas karbamidtartalmának köszönhetően lombon keresztül is képes felszívódni, a talajban pedig hosszabb hatású nitrogénforma. Magas kéntartalma segíti a nitrogénhasznosulást és fokozza a növények stressz elleni védekezőképességét. Ha nem is nagy mennyiségben, de egy kevés káliumot és magnéziumot is pótolunk, amelyekből a növényeink étvágya egyre nagyobb.

 

 

A jövő a folyékony műtrágyáké

A folyékony műtrágyák térnövekedése zajlik. Gyorsabban hasznosulnak, kisebb bemosó csapadék vagy talajnedvesség kell hozzájuk. Jól formázhatóak más tápanyag hozzáadásával, és talán a legfontosabb, hogy magas kéntartalommal rendelkeznek. Az egyre aszályosabb időjárásban a folyékony műtrágyák jelenthetnek előrelépést a biztonságosabb termelés felé.

 

 

info@vulcanagro.hu
www.vulcanagro.hu

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook