Gazdálkodás

Szántóföld

AÖP – már 4995 Ft/ha költséggel! A VulcanAgro Kft. által forgalmazott aminosav-koncentrátum (Proveo Star) és különböző tápanyagokból készült „virtuális” csomagok!

Hogyan használjuk fel „értelmesen” a növénykondicionáló készítményt, és kapjunk 1 pontot, ha már költünk rá?

Ahogy szakmailag indokolt lenne 😊

A legtöbb biostimulátort a növények kezdeti növekedési fázisában javasolt használni. Ennek az az oka, hogy a készítmények a növények tápanyagfelvételét segítik, vagy felgyorsítják a bennük zajló biokémiai folyamatokat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sikeresebbek azok a beavatkozások, amelyeknél az első „növénykondicionálás” már a vetést követően megkezdődik (még alacsonyabb dózisban is), amit később további egy-két kezelés követ.

Ha már biostimulátort használunk, akkor azt napraforgóra, szójára esetleg kukoricára tegyük ki

 

Ha csak a pont kell

Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy milyen növényre és mikor juttatjuk ki. Egy a fontos, hogy betartsuk a kellő dózist, és ahol szükséges, az ismétlések számát. Mint fejlesztő cég ellenben azt javasoljuk, hogy „találjunk” olyan növényt a gazdálkodásunkban, ahol haszna is van ezeknek a drága készítményeknek.

Mi van a „virtuális” csomagban? 😊

A csomag része a Proveo Star, ami újgenerációs, folyékony, biostimulátor hatású lombtrágya, amely esszenciális aminosavakat és biopolimereket tartalmaz. Fokozza a növényi anyagcserét, serkenti a növény foszfor- és nitrogénfelvételét, még kevésbé ideális éghajlati viszonyok között is. Használatával jelentősen tudjuk növelni a növény tápanyagfelvételét, és fokozni a gyökérrendszer növekedését. A Proveo Star mikroelemeket is tartalmaz, kelatizált formában. A Proveo Star mellé térítésmentesen adunk többféle hatóanyag-összetételű lombtrágyát, ami a hirdetésben található.

 Mit válasszunk mellé „grátisz”? 😊

A biostimulátor hatású készítményeket tápanyagban jól vagy jobban ellátott növényeknél indokolt használni. Ahol kiürül a talaj számos tápanyagból, ott a „teljesítményfokozásnak” sem sok eredménye lesz. Ezért javasoljuk, hogy a Proveo Star-kezelést, összetett – azaz sokféle – hatóanyag-tartalmú lombtrágyával végezzük. Jó választás lehet egy NPK + Magnézium alapú lombtrágya, de akár egy Keserűsó alapú termék, nitrogénnel, foszforral és mikroelemekkel.

Csináljuk szakszerűen, csináljuk profibban!

www.vulcanagro.hu

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés