Fókuszban
Hírlevél
Szántóföld
Természet erejével a fenntartható mezőgazdaságért – az In Vitro’77 Kft. útja
Az In Vitro’77 Kft. filozófiája, hogy a múlt értékes tanulságait ötvözve a jövő kihívásaival, hozzájáruljanak a magyar mezőgazdaság fejlődéséhez. Cégünk célkitűzése, hogy környezetbarát megoldásokkal támogassa a gazdálkodókat, akik fenntartható és természetbarát módon szeretnének termelni.
A Sipőcz Kft.-vel közös sikerek
Az In Vitro’77 Kft. és a Sipőcz Kft. hosszú távú együttműködése idén 25. évfordulójához érkezett. Ez a partnerség lehetőséget biztosított számunkra, hogy közös termékfejlesztéssel és közös értékek mentén még szélesebb ügyfélkörhöz jussunk el.
25+30, ami 77-et ad?
Az In Vitro’77 Kft. tulajdonosainak cégei már 25 és 30 éve működnek, és ők végzik a termékek gyártását. Így vált lehetségessé, hogy egy néhány éve alapított vállalkozás több mint 25 évnyi tapasztalattal rendelkezzen. Ahogy a Sipőcz Kft.-nél, itt is alapelv, hogy “A minőség nem alku tárgya.”
Kiemelt termékeink
- Tiosol: Közismert nevén mészkénlé vagy kalcium-poliszulfid, amely kalciummal, kénnel és bórral látja el a növényeket az egészséges fejlődés érdekében. Biogazdálkodásban is alkalmazható egész évben.
- Agromésztej: Az oltott mész korszerű, mezőgazdasági változata, amely vegyszermentesen gombaölő hatást biztosít és gépesítéssel is használható.
- Vitrosil N és Vitrosil Mg: Természetes szilíciumforrást kínál a termésnöveléshez, javítja a növények vízháztartását, és fokozza természetes védekező mechanizmusukat. Nitrogén utánpótlást biztosít a szántóföldeknek, magnéziumot pedig a gyümölcsösöknek.
- VitroKal: Hagyományos mészkő helyett alkalmazott aktív meszező anyag, amely javítja a talaj PH-értékét, fokozza a vízháztartást és elősegíti a talaj biológiai aktivitását.
Miként működnek termékeink?
Termékeink főként természetes alapanyagokból, mint például mész és zeolit készülnek, melyek a talaj tápanyag-felvevő képességét növelik, javítva ezzel a növények terméshozamát. Gyümölcsösökben, kertészetekben és szántóföldi kultúrákban is remek eredményekkel alkalmazhatók, miközben a környezetet is óvják.
A jövő perspektívái
A jövőben is azon dolgozunk, hogy a legújabb technológiák és a természetes erőforrások kombinációjával fejlesszük termékeinket. Célunk, hogy kiemelkedő szereplővé váljunk a magyar mezőgazdaságban, és hozzájáruljunk a fenntartható élelmiszertermeléshez.