Dr. Orlóci László 1979 óta a kertészet területén tevékenykedik, mely állítása szerint sokrétű és gyönyörű szakma. Aki ráérez ennek a szépségére az többé nem szabadulhat tőle.
A mák az egyik fontosabb hazai élelmiszerünk. A hazánkban rendszeresen készülő sütemények egyik fontos összetevője, de sok más fogást is gyakran ízesítünk vele. Gondolj csak a...
A Nébih szakemberei összegyűjtötték az ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatásra megjelent Széchenyi 2020 pályázat benyújtásához a spárga- és gyógynövény szaporítóanyagokról és igazolásokról szóló legfontosabb tudnivalókat, a teljesség...
A cserepes növényeknek időről-időre szüksége van frissítésre, átültetésre. Egész egyszerűen azért, mert kinövik az eredeti lakhelyüket, egyre nagyobbak lesznek, több táplálékot vesznek föl a földből. De...
Tizenötödik alkalommal választotta meg a szakma a borászok borászát. Erős volt a mezőny, az ötven legjobb jelölt közül az öt döntőbe jutott a Tokaj-hegyaljai, a Villány–Siklósi...
Lassacskán elkezdődik a szőlő virágzása, amely ünnep a szőlőtermesztők életében. Megteltek a közösségi oldalak is a kis zöld virágzatokkal, először pillanthatjuk meg a termés előhírnökeit. A...
A levendula az egyik legkedveltebb növény a kertészkedők körében, ráadásul a gondozása sem igényel különösebb figyelmet. A következőkben olyan levendula fajtákat mutatunk be, amely nem csak...
Az import tételek húzta magas kezdő árszinttel nyitott a magyarországi cseresznyepiac, de már megjelent a polcokon az árakat letörő magyar gyümölcs.
Az Erste Agrár portré első részében Soltész Gergő egri borásszal beszélget Fórián Zoltán, az Erste Agrár Kompetencia Központ vezető agrárszakértője.
A műtrágya nemcsak a fű növekedését segíti elő. Tudd meg, hogyan tarthatod tip-top formában a gyeped az egész szezonban!