Kertészet
KOCH BORÁSZAT A SIRHA BUDAPESTEN
A Sirha Budapest, Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa kiállítása nem csupán a Bocuse d’Or Europe kontinensdöntőjének, hanem számos egyéb gasztronómiai kiállítónak és programnak adott otthont 2022. március 20. és 24. között.
A Hungarian Wine Summit keretein belül számos magyar pincészettel ismerkedhettek meg a fogyasztók, valamint több, mint 100 nemzetközi szakember. A sétálókóstolókon a szakmai vendégek találkozhattak a pincészetek borászaival, és mesterkurzusokon vehettek részt, hogy megismerhessék a magyar szőlőfajtákat és magyar borágazatot.
A Koch pincészet a Hungarian Wine Summit mellett saját standdal is megjelent a Sirha Expo-n az új termékcsaládjával, a Koch Frissen Préselt gyümölcslevekkel.
A Koch gyümölcslevek már 6 féle ízben megtalálhatóak a polcokon,
-Almalé
-Bio Olaszrizling szőlőlé homoktövissel
-Irsai szőlőlé almával
-Kékfrankos szőlőlé almával és málnával
-Kékszőlőlé almával és erdei gyümölccsel
-Bio kékszőlő céklával
A Koch borászat nem csak saját szőlőterülettel, hanem saját 7 hektáros almáskerttel is rendelkezik, hogy a gyümölcsök kiváló minőségét maguk biztosítsák. A gyümölcslevek mind 100%-osak, hozzáadott cukor-, tartósítószer-, GMO- és adalékanyag mentesek, valamint vegánok. A Sirha Expo kiállítás keretein belül minden vendég megkóstolhatta a legújabb gyümölcsleveket, és megismerkedhetett a Koch Gyümölcslé üzemvezetőjével, Berta Gáborral, valamint a Koch Borászat tulajdonosával, Koch Csabával.