Állattenyésztés

Fókuszban

Rendkívül sikeres évet zárt az UBM Csoport

Az elmúlt évek rossz tapasztalatai viszonyítási alapként szolgáltak, azonban a UBM Csoport ettől függetlenül maradéktalanul bizakodó a jövőt és a piacot tekintve.

Az UBM Csoport kereskedelmi igazgatójával, Fülöp Péterrel beszélgettünk a közelmúltban, aki elmondta, hogy ugyan egy hektikus piaci időszakon vannak túl, ettől függetlenül sikeres és nyereséges évet tudhatnak maguk mögött.

A beszélgetés hangsúlyozta a takarmánypiac jelenlegi helyzetét is, ami stabilizálódni látszik, még akkor is, ha egy versenyéleződés van kibontakozóban. Azonban az UBM Csoport ettől függetlenül bizakodó a jövőt és a piacot tekintve.

Mivel a cégcsoport számos takarmánykeverő üzemmel rendelkezik szerte az országban, valamint Szlovákiában és Romániában is, ez is mutatja, hogy meghatározó vállalkozássá nőtte ki magát. Remek szakembereik folyamatos szaktanácsadással látják el vásárlóikat, valamint a megoldást kereső gazdákat is.

Innovatív szolgáltatásaik sem hétköznapiak, példának okáért a rovarfehérjében rejlő lehetőségek kutatásaiban is elmélyültek azt vizsgálva, hogyan tudják az állattenyésztőket és a takarmányosokat segíteni a mindennapi munkájukban.

Minden kétséget kizáróan az UBM Csoport sikere az, hogy egy csapatként képesek működni rendkívül demokratikus módon és hosszútávú céljaikat tekintve jövőbeni terveik megalapozottak, átgondoltak. További régiós terjeszkedési stratégiájuk már megszületett és a cég harminc éves fennállása csak visszaigazolja, hogy egy kitűzött cél csupán csak egy újabb megoldandó feladat, amit bizonyosan és hatályos időn belül el is fognak érni.

agrotrend.hu / UBM Csoport

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés