Felhasználási feltételek

Az Agrotrend.hu portál és a hozzá tartozó agrotrend.termenyarak.hu oldal látogatásakor Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

A portálon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom az Agrotrend Média Kft. szellemi tulajdona. A Kiadó fenntart minden jogot a portál másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

Előzetes írásos hozzájárulásuk nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A portál egyes felületeinek egyes részeit (cikkek, fotók, a Kiadó által készített multimédiás tartalmak) is csak írásos engedéllyel szabad újraközvetíteni. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Agrotrend Média Kft.követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A portáltól csak a portálra való hivatkozással (internetes átvétel esetén linkelt hivatkozással) lehet értesüléseket felhasználni. A szó szerinti utánközlés csak előzetes, írásbeli engedéllyel történhet.

Az Agrotrend Média Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Az Agrotrend Média Kft. az Agrotrend.hu oldalon található felhasználói interakciókkal kapcsolatban az alábbi állásfoglalást tartja szem előtt:

§  Tilos sértegetni partnereinket, gorombáskodni, molesztálni Őket, értelmetlen szövegeket írni és beküldeni, illetlen, megbotránkoztató dolgokat írni, valamint ilyen képeket, videókat elérhetővé tenni.

§  Tilos önkényuralmi jelképekkel bármilyen módon kapcsolatos neveket használni, személyiségi jogokat sértő, korlátozó, bűncselekmény elkövetésére sarkalló, bűncselekmények elkövetésével vádoló szövegek, információk közzététele.

§  Tilos a reklámtevékenység, különösen URL-ek beillesztése, valamint internetes ajánlatok reklámozása sem kívánatos.

A szerkesztőknek, operátoroknak joguk van a fenti szabályok megsértőit korlátozni a felhasználói jogokban. Az eltiltást azonban, eltekintve a nagyon extrém esetektől, figyelmeztetés előzi meg, s csak azután alkalmazza az operátor a szankciókat.

Az Agrotrend.hu üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a szabályok megsértése esetén alkalmazza a felhasználási feltételekben kikötött jogait, tehát korlátozza, kizárhassa a felhasználót az alkalmazások használatából, és adott esetben fel is jelenthesse.

Az üzemeltető jogilag nem vonható felelősségre a felhasználó(k) által közölt tartalomért. A látogató teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy az általa közzétett szöveg nem ütközik jogszabályba.

Az agrotrend.termenyarak.hu oldalon található árak tájékoztató jellegűek, azokért az Agrotrend Média Kft. nem vállal felelősséget.

Szolgáltatásunk használata után Önt semmilyen kereskedelmi ajánlattal nem fogják megkeresni.

Adatait 3. félnek nem adjuk ki!

 

További kérdések esetén kérjük, keresse munkatársainkat:

Agrotrend Média Kft.

8692 Szőlősgyörök, Arany János u.33
Mobil: +36 20 428 30 70
E-mail: office kukac agrotrend.hu

Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés