Partnereink eseményei

Kiállítók jelentkezését várja a NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2024. június 5-6-án rendezi meg hazánk legnagyobb szabadtéri agrárszakmai kiállítását, a már megszokott helyszínen, a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldeken. 

A NAK és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) szervezésében hetedik alkalommal életre hívott szakmai kiállítás közel 20 000 látogatót vonz évente, a szektor legújabb trendjeit, technológiáit és jó gyakorlatait elhozva az érdeklődők számára.

Fókuszban az alkalmazkodás

A rendezvény központi témája 2024-ben az alkalmazkodás a változó körülményekhez, továbbá az egyre sürgetőbb igény a szemléletváltásra, a klímaváltozás, és a szélsőséges időjárási jelenségek miatt.

A NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow gyakorlati bemutatókkal és interaktív programelemekkel hívja fel a figyelmet az aktuális trendekre, különböző stratégiákkal és megoldási javaslatokkal segíti a gazdálkodókat az alkalmazkodás folyamatában:   

 •  precíziós gazdálkodásra történő áttérés a hatékony inputanyag felhasználás érdekében, 
 • mért adatok és információk felhasználásával hozott tudatos termelői döntések, 

 • piaci rések lefedése speciális, prémium termékek előállításával, 

 • termelés diverzifikálása alternatív, új szántóföldi növények termesztésével, 

 • talajkímélő gazdálkodás forgatás nélküli talajműveléssel, 

 • a termelésbiztonság javítása vízmegtartással és öntözéssel,  

 • gazdálkodói együttműködés erősítése a bizalom fejlesztésével, 

 • a zöld támogatási lehetőségek igénybevétele a támogatások maximalizálása érdekében, 

 • tudásfejlesztés gyakorlati bemutatók és példák segítségével. 

GépShow és növénybemutatók szántóföldi terepen

A mezőfalvai helyszín sok szempontból különleges. A szántóföldi terület lehetőséget kínál arra, hogy a mezőgazdasági gépek és berendezések munka közben, terepen is megtekinthetők, kipróbálhatók legyenek.

Az esemény látványos és nagy népszerűségnek örvendő elemei a különleges növénybemutatók. A mikroparcellák és fajtabemutatók során megismerhetjük, hogy adott fajtánál különböző eljárásokkal milyen eredményre számíthatunk. A fajtánként különböző vetőmagokból más-más technológiával nevelt palánták összehasonlítása igazi szakmai csemege, mely minden évben több látogatót vonz.

A hazai agrárium színe-java Mezőfalván 

A június 5-6-ai szántóföldi program remek találkozási lehetőséget kínál az ágazat legmeghatározóbb piaci szereplőivel, döntéshozóival, kiváló alkalom tehát a bemutatkozásra olyan vállalkozások számára, akik az agráriumban tevékenykednek vagy ezen a területen célozzák meg potenciális partnereiket, vásárlóikat, ügyfeleiket.
Ragadja meg a lehetőséget és jelentkezzen kiállítónak az ország legnagyobb, ingyenesen látogatható szántóföldi eseményére!

Legyen ott Ön is! Miért érdemes kiállítónak jelentkezni?

 • A NAK Szántóföldi Napok több éves hagyománnyal rendelkező, ingyenesen látogatható rendezvény, 

 • kiváló lehetőséget kínál kapcsolatépítésre és információcserére, 

 • a rendezvény évről évre nagyobb sajtóvisszhangot kap, ismertsége folyamatosan nő, 

 • a 42 hektáros helyszín lehetőséget ad nagyobb területű kitelepülésre, kreatív, egyedi megjelenésre. 

 

A rendezvény a szántóföld művelésének mesterei mellett természetesen bemutatkozási lehetőséget biztosít számos termelőnek is. 

A kétnapos rendezvény a kiállítók közreműködésével válik teljessé: a szervezők várják mindazon cégek, vállalkozók jelentkezését, akik szeretnék terméküket vagy szolgáltatásukat bemutatni az agrárium szereplőinek és ezáltal jobban bekerülni az agrárium vérkeringésébe.  

Jelentkezési felület és bővebb információ a www.szantofoldinapok.hu oldalon található!

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés