Partnereink eseményei

Kertészeti Évnyitó Szakmai Konferencia – 2024. március 5.

Szeretettel várnak minden kedves termelőt március 5-én, az Egri Korona Borházban tartandó Kertészeti Évnyitó Szakmai Konferenciára, ahol a szakmai előadások mellett, két külső helyszínen is körbenézhetnek.

Néhány szakmai téma

  • Milyen új fajokat érdemes telepíteni hazánkban a klímaváltozás tükrében, illetve a meglévő fajtáink közül mik azok, amik beválltak, illetve átmentek a rostán a termelők körében.
    Az előadást Rácz-Szabó Róbert tartja.
  • Permetezőgép vizsgáztatás tapasztalatairól, illetve az elektrosztatikus permetezőgép lehetőségeiről tart előadást Dömötör István.
  • A növények élettani alapjai. Szabó István betekintést ad arról, milyen összetevői vannak a mikrobiológiai készítményeknek, és hogyan érdemes kiválasztani a legalkalmasabbakat.

Ebéd után Makláron ültetvénylátogatás lesz, ahol Apostol Attila a termesztésről, támrendszerről, piacról fog beszélni. A területen az Új Volpi ollókat ki is lehet próbálni a Kertcenter Kft. jóvoltából.

Az ültetvénylátogatás után pedig a Növényház 2008 Kft. új, kísérleti üvegházát, vertikális tesztfarmjukat tekinthetik meg, ahol új technológiával termesztik a növényeket (szamócát, salátát).

A szakmai nap végén a Korona Borházban várják vacsorával, illetve szállással a résztvevőket.

Szállás igényeket február 26-áig jelezzék!

Regisztrálni a teszesz@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 434 7390-es telefonszámon, illetve a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet.

agrotrend.hu / Kertészportál

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook