Elismert szakember kapcsolódott be a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar oktatási és kutatási tevékenységébe. Michael Gonda, a Dél-Dakotai Állami Egyetem (South Dakota State University,...
Új és sokszínű felnőttképzési palettával indítja a 2026-os évet a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara. A januártól elérhető új kurzusok a modern agrártudománytól a...
Az első magyar űrnövény-kísérletnek, a Vitapric programnak állítanak emléket azok az időkapszulák, amelyeket a IV. Növénynemesítési Emléknap és Konferencia keretében helyeztek el kedden a Debreceni Egyetem...
Mely ágazatok lehetnek az átalakuló mezőgazdasági struktúra nyertesei? Hol húzódik a létfenntartás és a „business” határa a bankszektor szerint? Hazánk két legnagyobb agrárportfóliójával rendelkező kereskedelmi bankjának...
A hallgatói és oktatói motiváció növeléséről, valamint az ipari és üzleti szektor bevonásáról is szó volt a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán tartott Körforgásos...
A Debreceni Egyetem Agrár Üzleti Klubja Mádon rendezte meg első rendezvényét, amelyen agrár- és élelmiszeripari szereplők, az egyetem stratégiai partnerei, vállalatvezetők és ágazati szakemberek vitatták meg...
Hat szekcióban mutatták be tudományos eredményeiket a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar legtehetségesebb hallgatói a Tudományos Diákköri Konferencián. A legtöbb tanulmányt idén a környezetgazdálkodás...
A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, valamint az Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság nemzetköziesítését, külföldi partnerhálózataik bővítését, erősítését támogatja a Centre International de Hautes Études...
Ebben az évben nyolc hallgató kapta meg a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán kiemelkedő tanulmányi eredménye és szakmai teljesítménye elismeréseként....
A globális és lokális környezeti és társadalmi változások hatására jelentkező új növényvédelemi és élelmiszerbiztonsági kihívásokról, a károsítók országhatárokat nem ismerő, intenzív földrajzi elterjedéséről volt szó a...