A tejfehérje-érzékenyek számára is fogyasztható, allergénmentes és egyben az immunrendszert is támogató, magas biológiai értékű tejtermékek fejlesztésén, valamint előállításán dolgoztak a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és...
Minden igényt kielégítő, huszonegyedik századi, többfunkciós olvasói térrel bővült a DEENK Böszörményi úti campusának könyvtára. A 240 négyzetméter alapterületű olvasóteremben előre foglalható tanulószobát alakítottak ki és...
Ismét nagy érdeklődés közepette rendezte meg az egyetemi madárgyűrűzést a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottsága. A keddi eseményen Juhász Lajos, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar...
Ismerkedj meg a Debreceni Egyetem szakirányú továbbképzéseivel, csatlakozz online fórumukhoz! A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara az alábbi területeken biztosít szakmai továbbképzésre lehetőséget: Precíziós...
Nemzetközi oktatási környezet, kiváló oktatók, modern laborok, átfogó tehetséggondozó program és széles körű szakmai partnerhálózat – a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának nyolc alap-...
Kedves Gazdák, Agrárium iránt elkötelezettek és Bálkedvelők! Február 1-jén a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara és az AGROTREND CSOPORT közös szervezésében egy felejthetetlen estével várjuk Önöket a IV. Magyar...
Mezőgazdasági partnerséget kezdeményez a Debreceni Egyetemmel Ningbo város Agrár- és Vidékfejlesztési Ügyek Hivatala. A jelentős kínai kikötő és kereskedelmi központ delegációja oktatási és tudományos kapcsolatok indítását...
A szeptemberben induló képzésekről, felvételi praktikákról és a hallgatói életről is részletes információkat kaphattak azok, akik ellátogattak a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar keddi...
Nincs karácsony hal nélkül? A hal mindig prémiumterméknek számít. Kíváncsiak voltunk, mennyire szeretik a magyarok a halat, így arra kértük Stündl Lászlót, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi...
A sikerhez és a versenyképességhez folyamatosan megújuló tudásra van szükség – hangsúlyozta Jakab István, a magyar Országgyűlés alelnöke a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar szombati diplomaosztóján....