A csíráztatás az egyik legősibb természetes eljárás. Már az ókori sumérek, az akkádok és az egyiptomiak is a csíráztatott árpából és tönkebúzából előállított malátából készítettek italt....
Nincs is annál finomabb, mintha a saját magunk által csíráztatott, friss növényekkel elkészített kedvenc ételeink. Ezekben ugyanis biztosan nem fogunk találni sem adalékanyagokat, sem növényvédő szereket,...
Agrofotó pályázatunk aktív! Szavazzon az már feltöltött képekre vagy töltse fel a saját agrofotóját!
Lassan befejeződik a cukorrépa betakarítása. A termésátlaggal elégedettek lehetnek azok a termelők, akik öntözték a növényt, ezért ezeken a helyeken...
Napjainkban kiemelt kérdés életünk minden területén a fenntarthatóság. Gazdasági és társadalmi szempontból ehhez jelentősen hozzájárul azoknak az élelmiszer-ellátási láncoknak a...
Annak érdekében, hogy az ökológiai termelés sikeres legyen és hogy támogassuk az ökogazdálkodásra való átállást, fontos, hogy a termelők megfelelő...
Az Agrár-környezetgazdálkodási program (AKG) felhívása alapján 2025. január 1.-től indul az új 5 éves kötelezettségvállalási időszak a feltételeknek megfelelő gazdálkodók...
Copyright © 2023-2024. agrotrend.hu | Minden jog fenntartva!
Készítette: koikaam