Keresés
Close this search box.

profimagazin

Technika

Centenáriumi SIMA – képriport Párizsból

Százéves fennállását ünnepli a SIMA kiállítás, az az európai jelentőségű és méretű mezőgazdasági seregszemle, amelyre idén november 6. és 10. között kerül sor Párizsban. Szerkesztőségünk is a helyszínen van, s képekben próbáljuk meg bemutatni a kiállítást.

A kiállítás a hatékony és fenntartható mezőgazdasági megoldásokat és technológiákat hivatott bemutatni, s a centenárium alkalmából új tematikákkal, megújult tartalommal, hangsúlyos innovációs fókusszal várta az érdeklődőket.

 

Fotó: Hamvas Atanáz

 

Idén a vásáron 4 tematikus területet lehetett megtekinteni. Az első a Start-up Falu, mely a fiatal vállalkozások számára nyújt bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget. Hangsúlyos része az expónak a Mezőgazdasági robotikai falu, ahol 15 mezőgazdasági robotgyártó mutatja be működés közben a legújabb fejlesztéseit. Az „RDV Tech&Bio by SIMA” idén először kerül megrendezésre a francia agrárkamarák szövetségével közösen, ahol számos vállalat mutatja be fejlesztéseit.

 

 

A SIMA TALENT célja pedig, hogy elősegítse a mezőgazdaságban elérhető különböző képzések és szakmák népszerűsítését. A négy tematikus területen túlmenően idén is megrendezésre kerül a jövőbeni innovatív megoldásokat jutalmazó, immár hagyományos SIMA INNOVATION AWARDS és természetesen az itthon is is mert nagy márkák, gépgyártók is felvonultatják színes kínálatukat.

 

agrotrend.hu

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés