Keresés
Close this search box.

Gépesítés

Technika

Új 2021-es Reform Metrac H75 és 7175 Pro hegyi lejtőn járó traktorok

Az osztrák gyártó teljesen megújította a Metrac hegyi eszközhordozó traktorainak 2021-ben forgalomba kerülő modelljeit. A traktorokba új EU Stage V-ös környezeti normás négyhengeres, 16 szelepes, 75 L-s Perkins Common Rail dízelmotorok kerülnek beépítésre, amelyek új integrált hűtő pakettet is kaptak, amelyek nagy felületen helyezkednek el a két tengely közötti térben a traktor baloldalán a motor burkolata alatt.

A hűtőventilátor forgásirányának megváltoztatásával a hűtőrács automatikusan megtisztul. A traktorok mellső tengelye 15 fokban képes keresztirányban elbillenni (Pendelaxe), amely a járószerkezet akadály leküzdő képességeit növeli. A fokozatmentes hidrosztatikus járószerkezeti hajtásba a teljesítményátvitelt, a mellső és a hátsó hajtott tengelyek között elektronika vezérli – írja a Profi Magazin.

A sebességszabályozás kézi- és láb móduszokon keresztül is megvalósítható. A szervokormányrendszerükkel csak mellső-, vagy csak hátsó kerék-, ill. összkerékkormányzás mellett oldalazó (kutyajárású) kormányzás is megvalósítható.

Az új csendesebb, jobban felszerelt ergonómikus vezetőfülkébe új klíma, ill. frisslevegő ellátó rendszer került, pollenszűrős beszívással. A fülkében új „R-Com” multifunkciós joystick található 4,3 collos információs monitorral, amelyen a hidraulikus funkciók előre programozhatók.

A traktorok elektrohidraulikusan vezérelt mellső és hátsó függesztő szerkezete 1,5 tonnával terhelhető. Az elektrohidraulikusan kapcsolható mellső és hátsó TLT Eco fokozattal is rendelkezik.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés