Keresés
Close this search box.

Rendezvények

Jövőre bemutatkozik az ültetvénytraktor termékkínálata

A Navik Agri küldetése évek óta a szőlő- és gyümölcsültetvények magas minőségű specializált gépesítése. Célkitűzésük ügyfeleik számára prémium minőségű, nagy hozzáadott értékű gépeket szállítani, többségében tradicionális olasz gyártók hazai kizárólagos képviseleteként.
Az ültetvénytraktor gyártás világának élvonalába tartozó Carraro Agritalia vezetősége a vállalat közel 100 éves fennállása óta talán a legnagyobb döntésére szánta el magát, miszerint bár megmaradnak a prémiumkategóriás ültetvénytraktorok tervezése és gyártása mellett, de 2024 második negyedévétől a saját márkanévvel fémjelzett traktorok gyártását megszüntetik egy új megrendelőjükkel történt megállapodás részeként. A korábbról ismert traktormárkák mellett az új megrendelőnek gyártanak ültetvénytraktorokat a jövőben a megszokott minőségben, az eddigi szürke helyett piros színben és új logóval.
A NAVIK AGRI Kft. KÜLDETÉSE ezzel együtt NEM VÁLTOZIK! Elsődleges céljuk továbbra is, hogy a specializált ültetvénygépesítés magyarországi szakértője legyenek. Hosszas előkészítő munkát követően a traktorkínálatuk középpontjában a jövőben még inkább a szélesebb termékskála és a még speciálisabb igények kiszolgálása áll. 2024 januárjában az AgroMashExpo-n egy szintén tradicionális, az ültetvénytraktor gyártásban úttörő olasz gyártó, a Ferrari traktorok hazai képviseleteként annak termékkínálatát mutatják be! Ezzel egy új fejezet kezdődik társaság életében, melyet a Navik Agri csapata hatalmas fejlődésnek él meg, nagy reményeket táplálva a jövőre nézve.
A Navik csoport a Carraro Drivetech hajtáslánci elemek forgalmazása mellett természetesen továbbra is ugyanúgy ellátja az értékesített Carraro traktorok alkatrész- és szervizigényét, ahogyan a jótállási kötelezettségüket is.
agrotrend.hu / NAVIK
Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés