Keresés
Close this search box.

Hírek

Elnyerte az Év Honlapja elismerés különdíját az Agrotrend

Az Agrotrend Csoport büszkén jelentheti be, hogy az Agrotrend.hu portállal elnyerte az Év Honlapja különdíját média kategóriában.

Ez a díj nem csupán egy elismerés az oldal tartalmának és kinézetének, hanem egyben megerősítés is annak az elkötelezettségnek és munkának, amelyet az Agrotrend.hu csapata az agrárium iránti hiteles és gazdag tájékoztatás nyújtása terén tesz.

Az Agrotrend.hu nem csupán egy agrárhírportál, hanem egy olyan platform, amely nem kizárólag technikai és technológiai részletekre koncentrál az agrárium terén, hanem a gazdasági és piaci hátteret is igyekszik bemutatni. Az oldal színesíti az ágazatot kiszolgáló iparágak és szolgáltató szektorok legfrissebb híreivel és információival, lehetőséget adva az olvasóknak arra, hogy naprakész információkat kapjanak.

Az Agrotrend.hu széles körű lehetőségeket kínál a szakértői cikkek, interjúk és reklámtartalmak megjelenítésére, valamint aktívan jelen van a közösségi média platformokon is, hogy minél szélesebb körben elérje olvasóit és követőit. Sikeres rendezvényeik és projektek által pedig folyamatosan növelik társadalmi és szakmai hitelességüket és elismertségüket.

Az Év Honlapja díj nem csupán egy elismerés az Agrotrend.hu számára, hanem egyben megerősítés is annak, hogy az online jelenlét és a minőségi tartalom megteremtése milyen fontos szerepet játszik a mai digitális világban. Az Agrotrend.hu csapata továbbra is elkötelezett az iránt, hogy magas színvonalú és releváns tartalmakkal szolgáljon az agrárium iránt érdeklődőknek, és ezért hálásak vagyunk minden olvasónknak és támogatónknak.

A díjat ünnepélyes keretek között Urkom Katalin, az Agrotrend Csoport marketingvezetője, az Agrotrend.hu portál főszerkesztője vette át február 7-én.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés