Keresés
Close this search box.

Gazdálkodás

Szántóföld

Megújult külső, megszokott RWA minőség

Vállalatunk 2021 novemberével új köntösbe öltözött, hogy a már megszokott megbízhatóságot és hozzáértést megjelenésünkkel is a lehető legjobban tudjuk tükrözni.

Az RWA Magyarország 1996 óta van jelen Magyarországon és jelenleg az ország vezető agrárintegrátorai közé tartozik. Termékpalettánkban megtalálhatók többek között a saját fejlesztésű és előállítású vetőmagok, de nem csak terményekkel, hanem növényvédelemmel és műtrágyával is foglalkozunk, hogy a betakarításkor minél nagyobb hozamot érhessenek el partnereink.

A termelés támogatására cégünk több, mint 20 éve dolgozik együtt az OMV-vel, hogy a vetés és betakarítás alatt a gépek üzemeltetésénél is a legjobb minőségű üzemanyagot tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

A jelenleg 3 telephellyel és 1 kikötővel rendelkező RWA Magyarország Kft. a Közép-kelet-európai Régió vezető agráripari szervezet, az osztrák Raiffeisen Ware Austria (RWA) cégcsoport a tagja, így tőkeerős és megbízható infrastrukturális, szervezeti háttérrel tudjuk személyre szabottan kielégíteni megrendelőink igényeit.

Az RWA AG a BayWa AG partnersége vezető az agráriparban tevékenykedő integrátorok között, és Amerikától Kelet-Ázsiáig elégedett ügyfelek ezreivel büszkélkedhetnek.

Az együttműködés eredményeképp cégünk hosszú évtizedekre visszanyúló tapasztalattal, szaktudással rendelkezik, ezáltal partnereinknek a minőségi termékek mellett a lehető legjobb finanszírozási konstrukciókat és szakmai támogatást tudjuk biztosítani.

Az ország legszélesebb fajtaszortimentjével rendelkező integrátoraként nálunk nem csak a klasszikus nagykultúrák vetőmagjai (kukorica, napraforgó, szója), de a kisebb termőterületen termesztett növények vetőmagjai is megtalálhatóak (cirok, borsó, olajtök). 2022-es tavaszi vetőmag katalógusunkban a következő évi G-Seed és MAS Seeds szortimentünket mutatjuk be, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtsunk a vetőmagok egyszerűbb kiválasztása érdekében.

Ezen növények termesztésének teljes inputigényét el tudjuk látni növényvédőszerek, műtrágyák forgalmazásával, vagy akár a megtermelt végtermék piaci árakon történő visszavásárlásával.

Aktuális vetőmag katalógusunk személyes egyeztetés során üzletkötőinknél vagy online ezen a linken  érhető el.

                                                                                             

Az RWA a közelgő ünnepek alkalmából köszönti partnereit from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

Az RWA Magyarország 2022-ben is áll partnerei rendelkezésére.

 

Elérhetőségeink:

Weboldal: www.rwa.hu

Telefonszám: +36 21 211-0400                                                                                                       

E-mail cím: info@rwa.hu 

       

(X)                                                                                                          

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés